Witam i pozdrawiam.
Witam
jestem Paweł z Rzeszowa, mam 29 lat i wędkuję od 15 lat.
Dłuższy czas byłem zwolennikiem łapania białej ryby (grunt i spławik), jednak od niedawna interesuje mnie aktywne wędkarstwo - spinning, główny obiekt zainteresowania - szczupak
Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum i proszę Was o przyjęcie mnie do Waszej grupy.
Po burzliwych naradach zostajesz przyjętyWitaj.
Witam. Mam na imie Bogusław pochodze i mieszkam w Mielcu.Wędkarski ogródek uprawiam juz przeszło 20 lat głównie w Wisłoce którą znam dosyć dobrze,a poza tym to Wisła,Breń i Brnik.Okazjonalnie bywam tez na okolicznych akwenach(na forum trafiłem szukając info o pewnym akwenie-i spodobało mi sie tu.Obecnie łowie głównie na grunt bez spławika, po obrotówke też lubie siegnąć,a na akwenach to w spławik wpatrywać się stawiam ponad wszystko.Pozdrawiam wszystkich miłośników przygody,przyrody tudzież wędkowania
![]()
Witam wszystkich nowych ;]
"Co SIe Gapisz? Opisu Nie Widziałeś?"
Witam wszystkich!
Wędkuje głównie na spining, czasami muchę. Nie pochodzę z podkarpacia, tylko moja żona, ale jeżdżąc do teściów, odkryłem wyjątkową urodę niektórych podkarpackich rzek. Na wyjazd "do teściów" czasami się niecierpliwię.
Pozdrawiam.
No cóż dobra "Mamusia" jest bezcenna-za resztę zapłacisz MasterCard:.WITAJ!
Witam. Jak widać jest to mój 1 post i chciałem się przywitać z podkarpackimi łowcami potworów. Na imię mam Łukasz ale zdecydowanie wolę po prostu Milan. Jestem z Nowej Dęby i najczęściej spininguję w towarzystwie wcześniej zarejestrowanego kolegi Seweryna (Lobosss). Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez MilanND ; 05-08-2010 o 19:33 Powód: błąd pisowni
Dzisiaj lepszy niż wczoraj
Dzisiaj gorszy niż jutro...