Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

No cóż mam trochę za ostry język. Za co przepraszam tych których nieopatrznie obraziłem. Jednak całe PSW Team może chyba przyznać że pracuję nad sobą - w tym miesiącu tylko 1 ostrzeżenie a wcześniej zdarzało się po trzy. Szkoda było by wylecieć gdyż dzięki PSW poznałem kilku spoko kolesi z którymi zdarza mi się jeździć na ryby. Żałuję że nie byłem na zlocie.

Kolego @adamus78 - przypadek twojego kominka rozwiązany. Istnieje możliwość wyczyszczenia przewodu bez drzwiczek oraz nie brudząc salonu. Skontaktuj się ze mną poprzez prv.

Edited by kafel
Posted

Finał sprawy :/ policja po zawieszeniu śledztwa końcem marca, odwiesiła je w czerwcu ... złapali osoby odpowiedzialne za zniknięcie mojego auta (i wielu innych)... Początkowo odzyskałem niepełna zawartość bagażnika (wędkarskie itp), a dziś dostałem pismo ze mam do odbioru lewe tylne i przednie drzwi i silnik . Tyle zostało z mojego leona :/

Posted (edited)

Ogłoszenie grzecznościowe. Sprzedam komplet kół do Audi.Alufelgi : ,rozstaw 5 x 112 ,7J x 16H2 ET 42 ; opony letnie 205/55 R 16.

Stan felg :bardzo bobry , stan opon dobry+

Cena 800zł /kpl (do niewielkiej negocjacji)

post-57-14545025145364_thumb.jpg

post-57-14545025145824_thumb.jpg

post-57-14545025146614_thumb.jpg

Edited by rapala
Posted

Witam mam do sprzedania używaną kurtke Bergson wraz z podpinką!! Kurtka bardzo mało używana, gdyż jest troszke za szeroka na mnie:rolleyes: Będzie pasować na kogoś troszke większych gabarytów niż ja:D

Cena-200zeta:)

post-848-14545025215859_thumb.jpg

post-848-14545025216247_thumb.jpg

Posted (edited)

Panowie istnieje specjalna seria kafli - wędkarskich :) Na specjalne zamówienie można pokusić się o całą ławicę pstrągów.

Podaję link oraz zapraszam.

http://kafelart.pl/category/kafle-unikatowe/ryby

PS.

Jak by ktoś miał jakiś stary piec bądź kuchnię kaflową do rozebrania - chętnie to zrobię za friko.

Edited by kafel
Posted

Do sprzedania mam 4 stalowe felgi z gumami zimowymi do mazdy 323. Rozmiar to 155/80/13 a rozstaw śrub to 4x100, 2x Radial i 2x Matador. Gumy bardzo ładne, felgi proste i nie zgnite. Dla zainteresowanych foto porobię, lub zaproszę na oblookanie na żywca. Cena 400zł.

Posted

Powoli zbieram się do sprzedaży mojej towarzyszki wędkarskich podróży, chociaż nie chce mi się z nią rozstawać :(

Citroen Xsara Break 1.6 16V benzyna, 110hp, rocznik 2001, przebieg 23k, bez większych wypadków. Historia pewna, bo autko, od zakupu w salonie, jeździ w rodzinie. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany, to pisać na priv. Gdyby ktoś chciał zobaczyć na żywo, powiem co było robione w ostatnich latach i na co zwrócić uwagę.

Posted

Jako że ogłoszenie jest nieaktualne, a nie chcę robić syfu z nowym tematem wpiszę tutaj.

Jeżeli ktoś ma na wydaniu, bądź posiada informację kto ma na sprzedaż szczeniaki boksera o umaszczeniu podobnym do szczeniąt kolegi wyżej - proszę o kontakt. Interesuje mnie suczka.

• 3 weeks later...
Posted

Witam

Sprzedam laptopa HP Pavilion dv6615ew. Stan wizualny i techniczny oceniam jako bardzo dobry. Wklejam link ze specyfikacją techniczną sprzętu HP Pavilion DV6615EW jedynie procesor jest większy niż w specyfikacji bo nie jest jak podają 1.46 tylko 1.60. Pamięć RAM jest rozbudowana do 2,5 GB. Cena to 700 zł do negocjacji, zapraszam do oglądnięcia.

w razie pytań tel. 600338313

post-703-14545025522367_thumb.jpg

post-703-14545025522955_thumb.jpg

post-703-14545025523412_thumb.jpg

post-703-14545025523892_thumb.jpg

Posted

W tym roku trochę mało czasu miałem na wędkowanie pomimo tego że prawie cały czas spędziłem na roztoczu - super tereny. Sezonu podlodowego na pewno nie odpuszczę.

Jednak dzięki temu zdobyłem uprawnienia czeladnicze, z czego cieszę niezmiernie bo zduństwo to moja druga pasja obok wędkarstwa i pędzenia winka:)

Zapraszam do zapoznania się z artykułem na temat zdrowego ogrzewania Piece kaflowe - ciepło przez promieniowanie - Kafle - 

Zainteresowanych zapraszam, chętnie doradzę.