rapala Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 http://www.google.pl/search?q=sprzedam++Counter-Strike+STEAM+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=Counter-Strike+STEAM+ @ balon116 jaja sobie robisz?
Dj.McG Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Mam steam ale ci nie sprzedam bo czasem jeszcze pogrywam, kup se na alledrogo 10zł kosztuje !
Gochu Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Konto steam z allegro... jak bym nie ryzykował
Pittspeed Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Witam mam do sprzedania piłe spalinową Huqvarna 257, piła pali, lecz jest zatarta, odpowiednik tej piły kosztuje około 3 tyś zł, (jak ktoś nie wierzy, na rejtana jest salon Husqvarny w Rzeszowie) nowy tłok z cylindrem około 1200 zł kosztuje piła pozatrym , że jest zatarta, reszta jest wporządku, choć, jest zatarta wciąż pali jest to jeden z najlepszych modeli husqvarmy, jeżeli ktoś nie wieży niech podjedzie na Rejtana do Husqvarny i spyta cena 400zł piła pali, można ją używać, lecz to jest profesjonalna piła i zalecam wymiane cylindra i tłoka, z USA można za 600 zł dostać, a w Rzeszowie około 1200zł jakie kolwiek zapytania na PW
Pittspeed Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Gochu i już coś wybrałeś? hymmmmmmm? ja dostałem działke i sam sobie wybudowałem, najlepszy interes jest na tym, bo jak nowy to nie trzeba dokładać, pozdrawiam i służe pomocą na PW (Rzeszów)
Gochu Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Genialny pomysł kolego! Chętnie przyjmę od Ciebie działkę i sam wybuduje dom . Czekam na odpowiedź na PW.
Mateusz91 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 (edited) Cięta riposta.. W miejscowości Lipie jest ciekawy dom na sprzedaż, z poddaszem. Na działce 11ar, bodajże 180m2 . W nowym budownictwie, garażem. Ciekawa propozycja jeśli myślisz o domku na wsi, plusem jest to że do głównego zbiornika masz ok. 50m. Domek stoi w osiedlu domków. Cena to ok. 700tyś PLN. Ciekawa propozycja, niedaleko do Rzeszowa (15km), dla dzieciaków szkoły w głogowie i później Rzeszów, dojazd MPK. Sam byłem zainteresowany Podaję kontakt: 602 530 429 Mam nadzieję że pomogłem Edited September 12, 2011 by Mateusz91
Gochu Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 No fajnie ale ta cena wywołała uśmiech na mej twarzy Szukam czegoś raczej do 150000zl bo kredyt odpada a taką kwotę będę mógł przeznaczyć na dom.
Guest Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Już nie gram, ale osobiście 2 lata temu kupiłem, ale wtedy steam chodził po 10 zł +, a teraz normalny cd key - działający chodzi koło 30 zł Nie daj się nabrać, czytaj dokładnie opisy aukcji, bo cwaniaki sprzedają używane keye, a w opisie uwzględniają to np małymi literami, lub pośród długich tekstów, których większości nie chce się czytać
LukaszZ Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Gochu w takiej cenie to naprawdę będzie ciężko o cokolwiek..
Gochu Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Nie tak ciężko już znalazłem baardzo fajny domek z garażem i nawet ocieplony
Siksa Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Za 700tyś to postawisz dwa domy w lepszej lokalizacji i to po swojemu. Siedząc u szwagra trzeci rok na budowie i widząc jak stawia dom dla siebie i widząc jak ekipy stawiają dla kogoś, to wolałbym zabrać się za to sam. Bądź ewentualnie stać nad nimi dzień i noc. Słyszałem, że znajomy znalazł kiedyś nawet fajną drewnianą chałupę do remontu za 90tyś i to na Staromieściu. Nie pozostaje Ci nic Mateusz jak szukać, szukać i jeszcze raz szukać
Dzienciol Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Witam. Do sprzedania mam Forda jak na foto. Jest to składak z 97r. Silnik igła, blacha git, dostawczo - osobowy(9-cio osobowy). Jest to wersja skandynawska (2 akumulatory), więc w zimie ma palić . Jest kilka rzeczy do poprawy, ale nie jest to nowy wóz. Cena 3500zł.
ryba7 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Jak w temacie, kupię łódkę w włókna szklanego min 2 osobową najlepiej w okolicach Rzeszowa:cool:
mapet77 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Wyślij mi adres maila na priva to wyślę ci zdjęcia mojej łajby
LukaszZ Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Witam Z racji tego że zmieniłem w/w szkiełko na 100mf2 pod młotek idzie wspomniany obiektyw. Stan bardzo dobry. Szkła czyste. Ostry od f1.8, szybki i celny. W komplecie obiektyw, osłona p. słoneczna, pudełko, papiery i dekielki. Cena 1100zł.
mapet77 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Jeśli ktoś potrzebuje metalowy regał np.: do piwnicy, komórki itp to posiadam takowy, zakupiony 2 lata temu w Castoramie. W zeszłym tygodniu zrobiłem sobie regał na całej ścianie w piwnicy i na ten już nie mam miejsca. Oczywiście odbiór osobisty, istnieje możliwość rozkręcenia go na części. Wymiary to 180cmx100cmx40cm. Oddam w dobre ręce za 40zł.
Gochu Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 http://www.mgsm.pl/pl/katalog/sonyericsson/c901/Sony_Ericsson_C901.html Model ten został zastąpiony najlepszym i najtańszym telefonem na rynku czyli telefonem służbowym no i idzie do sprzedania... Ma 1,5 roku i był używany przez kobietę. Stan idealny! Sprzedaje razem z ładowarką, słuchawkami, karta 2GB, kablem USB. Na życzenie mogę jutro zabrać go nad wodę i zrobić zdjęcia złowionych ryb... ale za dopłatą oczywiście Cena: 200zl
Dzienciol Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Technologia Gore-Tex zapobiegająca zanieczyszczeniom i zawilgoceniu (certyfikat IP54). Funkcja latarki. Zabezpieczenie uTrack - wysyła SMS-a po zmianie karty SIM. Wiadomości SOS. 400 wpisów do kalendarza. Minutnik. Prosty, ale praktyczny fon. Nie ma aparatu i innych bajerów. Bateria trzyma dłuuugo, dzwoni i pisze SMS-y. Stan BDB. W zestawie pudełko, nowe słuchawki, ładowarka, jakieś smycze i papiery. Cena 90zł. http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/gte1130/
Recommended Posts