Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

mam do sprzedania piłe spalinową Huqvarna 257, piła pali, lecz jest zatarta, odpowiednik tej piły kosztuje około 3 tyś zł, (jak ktoś nie wierzy, na rejtana jest salon Husqvarny w Rzeszowie) nowy tłok z cylindrem około 1200 zł kosztuje

piła pozatrym , że jest zatarta, reszta jest wporządku, choć, jest zatarta wciąż pali

jest to jeden z najlepszych modeli husqvarmy, jeżeli ktoś nie wieży niech podjedzie na Rejtana do Husqvarny i spyta

cena 400zł

piła pali, można ją używać, lecz to jest profesjonalna piła i zalecam wymiane cylindra i tłoka, z USA można za 600 zł dostać, a w Rzeszowie około 1200zł

jakie kolwiek zapytania na PW

Posted

Gochu i już coś wybrałeś? hymmmmmmm?

ja dostałem działke i sam sobie wybudowałem, najlepszy interes jest na tym, bo jak nowy to nie trzeba dokładać, pozdrawiam i służe pomocą na PW (Rzeszów)

Posted (edited)

Cięta riposta.. :D

W miejscowości Lipie jest ciekawy dom na sprzedaż, z poddaszem. Na działce 11ar, bodajże 180m2 . W nowym budownictwie, garażem. Ciekawa propozycja jeśli myślisz o domku na wsi, plusem jest to że do głównego zbiornika masz ok. 50m. Domek stoi w osiedlu domków. Cena to ok. 700tyś PLN. Ciekawa propozycja, niedaleko do Rzeszowa (15km), dla dzieciaków szkoły w głogowie i później Rzeszów, dojazd MPK. Sam byłem zainteresowany :)

Podaję kontakt: 602 530 429

Mam nadzieję że pomogłem :)

Edited by Mateusz91
Posted

No fajnie ale ta cena wywołała uśmiech na mej twarzy :P Szukam czegoś raczej do 150000zl bo kredyt odpada a taką kwotę będę mógł przeznaczyć na dom.

Posted

Już nie gram, ale osobiście 2 lata temu kupiłem, ale wtedy steam chodził po 10 zł +, a teraz normalny cd key - działający chodzi koło 30 zł:)

Nie daj się nabrać, czytaj dokładnie opisy aukcji, bo cwaniaki sprzedają używane keye, a w opisie uwzględniają to np małymi literami, lub pośród długich tekstów, których większości nie chce się czytać:)

Posted

Za 700tyś to postawisz dwa domy w lepszej lokalizacji i to po swojemu. Siedząc u szwagra trzeci rok na budowie i widząc jak stawia dom dla siebie i widząc jak ekipy stawiają dla kogoś, to wolałbym zabrać się za to sam. Bądź ewentualnie stać nad nimi dzień i noc. Słyszałem, że znajomy znalazł kiedyś nawet fajną drewnianą chałupę do remontu za 90tyś i to na Staromieściu. Nie pozostaje Ci nic Mateusz jak szukać, szukać i jeszcze raz szukać:)

Posted

Witam. Do sprzedania mam Forda jak na foto. Jest to składak z 97r. Silnik igła, blacha git, dostawczo - osobowy(9-cio osobowy). Jest to wersja skandynawska (2 akumulatory), więc w zimie ma palić:D . Jest kilka rzeczy do poprawy, ale nie jest to nowy wóz.

Cena 3500zł.

post-68-14545020550604_thumb.jpg

post-68-14545020551825_thumb.jpg

post-68-14545020553811_thumb.jpg

• 3 weeks later...
Posted

Witam

Z racji tego że zmieniłem w/w szkiełko na 100mf2 pod młotek idzie wspomniany obiektyw. Stan bardzo dobry. Szkła czyste. Ostry od f1.8, szybki i celny. W komplecie obiektyw, osłona p. słoneczna, pudełko, papiery i dekielki. Cena 1100zł.

• 2 weeks later...
Posted

Jeśli ktoś potrzebuje metalowy regał np.: do piwnicy, komórki itp to posiadam takowy, zakupiony 2 lata temu w Castoramie. W zeszłym tygodniu zrobiłem sobie regał na całej ścianie w piwnicy i na ten już nie mam miejsca. Oczywiście odbiór osobisty, istnieje możliwość rozkręcenia go na części. Wymiary to 180cmx100cmx40cm. Oddam w dobre ręce za 40zł.

post-94-14545020778791_thumb.jpg

post-94-1454502077925_thumb.jpg

• 3 weeks later...
Posted

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/sonyericsson/c901/Sony_Ericsson_C901.html

Model ten został zastąpiony najlepszym i najtańszym telefonem na rynku czyli telefonem służbowym ;) no i idzie do sprzedania... Ma 1,5 roku i był używany przez kobietę. Stan idealny! Sprzedaje razem z ładowarką, słuchawkami, karta 2GB, kablem USB. Na życzenie mogę jutro zabrać go nad wodę i zrobić zdjęcia złowionych ryb... ale za dopłatą oczywiście ;)

Cena: 200zl

Posted

Technologia Gore-Tex zapobiegająca zanieczyszczeniom i zawilgoceniu (certyfikat IP54). Funkcja latarki. Zabezpieczenie uTrack - wysyła SMS-a po zmianie karty SIM. Wiadomości SOS. 400 wpisów do kalendarza. Minutnik.

Prosty, ale praktyczny fon. Nie ma aparatu i innych bajerów. Bateria trzyma dłuuugo, dzwoni i pisze SMS-y. Stan BDB. W zestawie pudełko, nowe słuchawki, ładowarka, jakieś smycze i papiery. Cena 90zł.

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/gte1130/