Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dziabię troszke dłużej od miesiąca jestem w Rzeszowie, miałem delikatny przestój i zjechałem z cen i narazie ludzi się nazbierało.W sobote jade do Paryża na 2 tygodnie właśnie tatuować jak wróce to się odezwę razem coś znajdziemy dla ciebie.

Posted
to ja chce takie. Daj znac na priv kiedy i jaka cena ;)

Cena zależy od wielkości od 100 zł do 200 chyba że ma to być na całe plecy wtedy cena będzie większa, ceny są narazie niskie ale to tylko początek dla pozyskania klientów i zaistnienia na tutejszym rynku,Bede dostępny dopiero na początku marca w sobote wyjeżdżam z kraju na 2 tygodnie.

Posted
ale jak już mnie coś najdzie to nie mogę się zdecydować jaki wzór

Dzienciol a może "Welcome to Jamaica everybody" :)

Posted

Fajno, że pojawił się ktoś w Rzeszowie. Jakieś 4 lata temu jak szukałem wykonawcy dla mnie to musiałem skierować się do Slayera w Lublinie ale teraz będzie rzut beretem :)

Posted (edited)

Witam. Chciałem zapytać czy ktoś z kolegów chciałby, aby jego zdjęcie znalazło się w informatorze o Podkarpaciu?Za zdjęcie nic nie zapłacimy, ponieważ jest to organizacja i nie przeznaczyła na to funduszy.Interesują mnie zdjęcia znad miejsc do wędkowania z rybką wraz z osobą, która ją złapała.Proszę chętnych o wysyłania zdjęć na email: [email protected]. Z góry dziękuje.

Edited by hubertochab
Posted

Chciałem jeszcze dodać, że te zdjęcia są potrzebne do PROT(Podkarpackiej Regionalnej Organizacji Turystycznej).I podkreślam za prawa autorskie nie będzie pieniędzy, ponieważ uważam, że każdy jeśli chce pokazać piękno naszego regionu zrobi to bezinteresownie. Oraz proszę o podpisanie zdjęcia imieniem i nazwiskiem,datę wykonania zdjęcia i miejsce.

Posted (edited)

Ma ktoś może namiar na jakąś hale z niewielką powierzchnią biurową?

idealna kandydatka ma:

-150-200m2 z czego około30m to powierzchnia biurowa.

-ogrzewaną powierzchnię biurową-magazyn nie musi być ogrzewany.

-mały parking

-cena 13 do 15zł za metr

Zapomniałem dopisać, gdzieś w okolicy Rzeszowa :)

Edited by apioo
Posted

Zalezy od wielkosci.Te co wrzucilem ostatnio trwaly ok 8h.Ta rybka jest mniej szczegolowa i jesli wielkosc bylaby mniejsza to okolo 4h. (przepraszam za brak polskich znakow ale nie mam polskiej klawiatury jak wroce do PL to sie zmieni) pozdrawiam :)