Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam przykra sprawa mnie spotkała dziś odkryłem że skradziono mi auto, jest to SEAT LEON 1.9 TDI . Wiem że ciężko będzie go odzyskać ale muszę robić wszystko co w mojej mocy(zgłoszenie policja przyjęła), między innymi wystawie tu jego fotki (oile admini tego nie zdejmą) a może coś ktoś ...

post-1818-14545021832618_thumb.jpg

post-1818-14545021833265_thumb.jpg

post-1818-14545021833705_thumb.jpg

Posted
Ja z zupełnie innej beczki.

Szukam DJ-a lub zespołu na wesele.

A na kiedy potrzebujesz, bo mam znajomą co śpiewa w takim zespole, ale nie wiem czy termin będzie odpowiadał.

Posted

Widocznie przyszła kolej i na mnie :)

9 czerwca, "rzut beretem" od Dębicy

Najchętniej jakiś kontakt, bo i tak muszę się sam dogadać.

Optuję za DJ-em, ale nie mam zbyt dużo czasu by grymasić :)

Posted

U nas na weselu grała Grupa Legal zamówieni w ciemno ale okazało sie ze spoko grają i wszyscy nasi goście byli zadowoleni.

GRUPA MUZYCZNA :: LEGAL :: ich strona,zagadaj popytaj co i jak moze ci spasują.Mieszkają w rejonach Janowa Lubelskiego a zgodzili sie przyjechac do Mielca.

Posted (edited)

Polecam zespół DEMETERS, na prawdę znają się na rzeczy! Możesz sprawdzić próbkę możliwości wpisując w Youtube "zespół Demeters". Polecam nie kombinować z zespołami, jakimiś znajomymi czy innymi wynalazkami po później okazuje się że podczas pierwszego tańca zacina im sie płyta :D no i tańczycie do technno rytmów zaciętej płyty. Demetersi to sprawdzony zespół. Nie ma czegoś takiego jak granie z playbacku czy granie przy odpiętym sprzętem :) Polecam, zwlaszcza ze cena konkurencyjna.

Edited by Mateusz91
Posted

U mnie grał ancora . Sprawdzony u Quzyna , ściągałem ich z Rzeszowa i jestem w 100% zadowolony. I co ważne alkoholu nie piją! :)

Posted (edited)
(oile admini tego nie zdejmą) a może coś ktoś ...

Nie zdejmą. Mam nadzieję, że odzyskasz zgubę z naszą czy inną pomocą.

Dobrze by było żebyś dokładniej opisał auto. Zdjęcia nie wszystko pokazują.

Edited by wifer
Posted

Auto skradziono z parkingu osiedlowego między blokami 17 a 18 na krakowskiej w Dębicy w ostatni weekend tj 02-04 marca. Auto jest dość charakterystyczne jest to SEAT LEON 1.9 TDI czarny, model TOP SPORT (150 KM) rok 2003. Na tylnych drzwiach z obu stron ma biało czerwone naklejki z napisem "SEAT RACING", ciemne tylne szyby, lusterka z chromowanymi obudowami, tylne światła szkliste typu "LEXUS", aluminiowe felgi 17''. Policja zgłoszenie przyjęła, a ja dodatkowo rozwiesilim troche infoemacji o tym po Dębicy ... i czekam ehhh :(

Posted

Policja jednak cos robi kumpel ma podobnego mieszka w okolicy Pilzna przez ostatnie dwa dni trzy razy go kontrolowali,tak samo kolesia ul Fredry tam jest trzy szt na osiedlu i też ich trzepią moze cos wynajdą

Posted

Kolego życzę powodzenia i przykro mi że cię to spotkało, taka furka to super kąsek dla złodzieja seaty to chyba najbardziej chodliwe fury na podkarpaciu a to tego FRka.Będę miał oko zwracam dużą uwagę na auta więc jeśli mi wpadnie w oko pośledze i dam znać.Pozdrawiam cię.

Posted

Może podaj jeszcze nr tel ci co chcą niech zapiszą jako skradwiony seat i jeśli mają coś na świerzo lepiej niech walą od razu i nie czekają z tym by pisać na forum.