sniady Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Witam przykra sprawa mnie spotkała dziś odkryłem że skradziono mi auto, jest to SEAT LEON 1.9 TDI . Wiem że ciężko będzie go odzyskać ale muszę robić wszystko co w mojej mocy(zgłoszenie policja przyjęła), między innymi wystawie tu jego fotki (oile admini tego nie zdejmą) a może coś ktoś ...
uchal Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 wróciłeś już? Kiedy można ewentualnie przyjechac na jakieś dłubanie?
grunwald18 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Wróciłem dzisiaj.Zadzwoń jutro na 796629524 pzdr
buchu Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 no ładne dziaby odezwę się na maj trzeba drugą łapę machnąć
Gajowy Marucha Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Ja z zupełnie innej beczki. Szukam DJ-a lub zespołu na wesele. Jeżeli możecie kogoś polecić, proszę o namiary. Dzięki
jon987 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 A co Robert przyszła kolej na ciebie;)Podaj mi termin na kiedy chcesz to popytam w pracy bo mam tam grajków.
bazodentysta Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Ja z zupełnie innej beczki.Szukam DJ-a lub zespołu na wesele. A na kiedy potrzebujesz, bo mam znajomą co śpiewa w takim zespole, ale nie wiem czy termin będzie odpowiadał.
Gajowy Marucha Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Widocznie przyszła kolej i na mnie 9 czerwca, "rzut beretem" od Dębicy Najchętniej jakiś kontakt, bo i tak muszę się sam dogadać. Optuję za DJ-em, ale nie mam zbyt dużo czasu by grymasić
krzysiek556 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Zespół weselny Ancora :: Iwierzyce :: oprawa muzyczna :: PlanujemyWesele lub Zespół Muzyczny Stoper - Wesela, dancingi, studniówki, bankiety- Muzyka dla Ciebie
Qklux Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 U nas na weselu grała Grupa Legal zamówieni w ciemno ale okazało sie ze spoko grają i wszyscy nasi goście byli zadowoleni. GRUPA MUZYCZNA :: LEGAL :: ich strona,zagadaj popytaj co i jak moze ci spasują.Mieszkają w rejonach Janowa Lubelskiego a zgodzili sie przyjechac do Mielca.
Mateusz91 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 (edited) Polecam zespół DEMETERS, na prawdę znają się na rzeczy! Możesz sprawdzić próbkę możliwości wpisując w Youtube "zespół Demeters". Polecam nie kombinować z zespołami, jakimiś znajomymi czy innymi wynalazkami po później okazuje się że podczas pierwszego tańca zacina im sie płyta no i tańczycie do technno rytmów zaciętej płyty. Demetersi to sprawdzony zespół. Nie ma czegoś takiego jak granie z playbacku czy granie przy odpiętym sprzętem Polecam, zwlaszcza ze cena konkurencyjna. Edited March 6, 2012 by Mateusz91
uchal Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 U mnie grał ancora . Sprawdzony u Quzyna , ściągałem ich z Rzeszowa i jestem w 100% zadowolony. I co ważne alkoholu nie piją!
Dzienciol Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 I co ważne alkoholu nie piją! A to chorzy jacyś Żeby nie pozarażali gości:D
Gajowy Marucha Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Dzięki Koledzy za odzew. Zawsze to lepiej popytać, bo różnie z zespołami bywa
bohenek1 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Jak by trzeba było numer do któregoś z Karczmarzy to pisz Tu najnowszy występ w Millenium
wifer Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 (edited) (oile admini tego nie zdejmą) a może coś ktoś ... Nie zdejmą. Mam nadzieję, że odzyskasz zgubę z naszą czy inną pomocą. Dobrze by było żebyś dokładniej opisał auto. Zdjęcia nie wszystko pokazują. Edited March 6, 2012 by wifer
jon987 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Witam kolego skąd ci tą bryczkę ukradli pracuje w TC popytam sie trochę jutro w pracy.mam nadzieje że sie znajdzie
sniady Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Auto skradziono z parkingu osiedlowego między blokami 17 a 18 na krakowskiej w Dębicy w ostatni weekend tj 02-04 marca. Auto jest dość charakterystyczne jest to SEAT LEON 1.9 TDI czarny, model TOP SPORT (150 KM) rok 2003. Na tylnych drzwiach z obu stron ma biało czerwone naklejki z napisem "SEAT RACING", ciemne tylne szyby, lusterka z chromowanymi obudowami, tylne światła szkliste typu "LEXUS", aluminiowe felgi 17''. Policja zgłoszenie przyjęła, a ja dodatkowo rozwiesilim troche infoemacji o tym po Dębicy ... i czekam ehhh
jon987 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Policja jednak cos robi kumpel ma podobnego mieszka w okolicy Pilzna przez ostatnie dwa dni trzy razy go kontrolowali,tak samo kolesia ul Fredry tam jest trzy szt na osiedlu i też ich trzepią moze cos wynajdą
grunwald18 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Kolego życzę powodzenia i przykro mi że cię to spotkało, taka furka to super kąsek dla złodzieja seaty to chyba najbardziej chodliwe fury na podkarpaciu a to tego FRka.Będę miał oko zwracam dużą uwagę na auta więc jeśli mi wpadnie w oko pośledze i dam znać.Pozdrawiam cię.
grunwald18 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Może podaj jeszcze nr tel ci co chcą niech zapiszą jako skradwiony seat i jeśli mają coś na świerzo lepiej niech walą od razu i nie czekają z tym by pisać na forum.
Recommended Posts