Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ehh no oby te kontrole poskutkowały .... dodam jeszcze że przy okazji straciłem troche sprzętu wedkarskiego (fotel elektrostatyk, torba (tandem baits torba invader na akcesoria L), worek karpiowy daiwa mission, waga tandembaits +pokrowiec nanią, worek do warzenia karpzoom, atyseptyk do odkarzający, troche zestawów i itd +kilka innych gratów aaa no i karta wędkarska którą miałęm od kilkunastu lat :/

• 2 weeks later...
Posted

Nowy prostownik 12V do 60Ah, 6V do 16Ah regulacja zakresu ładowania w [A] oraz 12V lub 6V do wyboru z papierami,kartonikiem w cenie 100zł + wysyłka lub odbiór osobisty.Foty wyślę na @.

Dane techniczne:

Napięcie 220V,50Hz

Moc 70W

Prąd znamionowy 12V-5A

Wymiary 176x150x90

Masa 2,5kg

Posted

Troszkę z innej bajki . Sprzedam nowiutką wodę po goleniu , jescze nierozpakowaną . Poj. 50 ml.Oryginalna .Cena 180zł przesyłka gratis + gratis niespodzianka wędkarska dla karpiarza lub spinningisty ;)

Posted
:rolleyes:

Lubię wytrawne...również wina:).

No ale już milknę.

Przypomniało mi się,jak kumpel w wojsku wypijał czyjąś wode kolońską co wieczór: Ja też już milknę-sorki:D

Posted

Tak jak w tytule, mam do sprzedania Opla rocznik 1998.Jest w dobrym stanie,fajny na ryby, ponton wchodzi praktycznie każdy.Więcej szczegółów na P.W

Posted

Jak w temacie mam w/w szkiełko do Sony Alfa / Konica-Minolta. Stan bardzo dobry. Bez dekli. Cena 400zł. Polecam, fajne budżetowe szkiełko portretowe.

Posted

Witam,sprzedam Fiata Punto 3 drzwiowy,rok produkcji 1996 pierwsza rejestracja 1998 bezwypadkowy,sprawny technicznie,bez rdzy.(Sprzedaje bo potrzebuje nieduże kombi najlepiej z gazem,ewentualna zamiana,dopłata z mojej strony,więcej info na prv.)

Posted

170 zł plus karpiowa żyłka shimano technium tribal (ok. 250 metrów ), a dla spinningisty 2 koguty mojego wykonania plus 2 gumki na sandacza.

Posted

Witam serdecznie!

Mam do sprzedania bilety na Euro2012 wszystkie (kat. 3):

Terminarz spotkań:

9 czerwca, Charków, mecz 3, Holandia – Dania, 4 szt., 400zł/szt.

11 czerwca, Donieck, mecz 7, Francja – Anglia, 4 szt., 400zł/szt.

24 czerwca, Kijów, mecz 28, ĆWIERĆFINAŁ, ID – II C, 4 szt., 800zł/szt.

27 czerwca, Donieck, mecz 29, PÓŁFINAŁ, ZW25 – ZW27, 4 szt., 1000zł/szt.

1 lipca, mecz 31, Kijów, FINAŁ, ZW29 – ZW30, 4 szt., 1200zł/szt.

Warunki sprzedaży do ustalenia, tak aby były bezpieczne dla obu stron.

Przesyłka na terenie PL - GRATIS! Możliwy odbiór osobisty na terenie Rzeszowa (woj. Podkarpackie) i okolic.

Bilety można rezerwować (wtedy pobieram małą zaliczkę), a wysyłka niezwłocznie po otrzymaniu ich od UEFA.

Sprzedaję co najmniej 2 bilety. Zainteresowanych proszę o kontakt: [email protected]

Pozdrawiam.

PS. Kto pierwszy ten lepszy. Obecnie UEFA drukuje bilety, więc wysyłka nie nastąpi odrazu. Jeśli są chętni na bilety to omówimy wspólnie kwotę zaliczki, bo ja chcę je sprzedać i mieć pewnego kupca. Jeśli ktoś bedzie chciał kupić więcej biletów to zastanowimy się nad małym rabatem. Jeśli są jakieś pytania można je również zamieszczać w tym wątku.