krs Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Pytanie do specjalistów, jakiego kleju użyć do klejenia przelotki szczytowej ? Najlepiej aby był dostępny w małych opakowaniach W sieci znalazłem Flex Coat za 20zł, doliczając przesyłkę ~30zł wychodzi mało atrakcyjna cena
art-ski Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Pytanie do specjalistów, jakiego kleju użyć do klejenia przelotki szczytowej Nie jestem żadnym specjalistą więc nie wiem czy moja wypowiedź cię usatysfakcjonuje. Używam do wklejenia przelotek szczytowych na wędzisku dwuskładnikowego kleju poxipol. W razie wymiany wystarczy delikatnie podgrzać płomieniem zapalniczki metalową częśc przelotki i schodzi bez problemu.
ZDZISŁAW CZEKAŁA Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Może być dwuskładowy Poxipol przeźroczysty.
krs Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Dzięki, pewnie o ten klej chodzi ? : Klej dwuskładnikowy POXIPOL przezroczysty 16g - luxel.pl - elektronika dla wszystkich. Sklep internetowy
krs Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Na rynku jest tyle klejów podobnych do siebie nazwą i wyglądem opakowania że wolałem się upewnić
Recommended Posts