Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cytat z Bloog.pl-:"Przerażające jest jak wiele osób cierpi w polskim społeczeństwie na analfabetyzm wtórny. Idealnym miejscem do obserwowania tego zjawiska jest zwłaszcza blogosfera. Kompletne niezrozumienie tematu, podatność na sugestię i manipulację, pisanie/mówienie -nie na temat. Podobno 3/4 Polaków to analfabeci".

Dlatego zanim skomentujecie czyjś post przeczytajcie go ze zrozumieniem wraz z pozostałymi komentarzami. Jeśli nie wystarczy jeden raz przeczytajcie drugi a nawet trzeci. Dopiero po upewnieniu się o co chodzi w w/w. piszcie komentarze. Wtedy nikt nie posądzi was o analfabetyzm wtórny. Ja osobiście takie komentarze całkowicie pomijam i pozostawiam bez odpowiedzi. Bo i co tu komentować jak ktoś nie potrafi uważnie i ze zrozumieniem czytać.

Posted (edited)

Nie wiem czy kolega pije do mnie, ale jeśli tak to radze najpierw poszerzyć swoją wiedze wędkarską o inne dziedziny niż spinning a nie wypisywanie głupot na forum!!

Pozdrawiam!:-))

Ps: i na tym poście kończe polemike z kolegą!!

Edited by manitu
Posted
Cytat z Bloog.pl-:Panowie jakie wyniki na Grabiniance i Czarniance? Czy jeszcze ktos tam jeździ? Czy ocalalo coś z kropek, których wpuściłem sporo..

Ostatnie zdanie jest oznajmujące czy pytające?