Gabriel Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Panowie, na swoim koncie mam dziwny problem. Zniknęły mi wszystkie subskrypcje z wyszukiwanymi przedmiotami, subskrypcja jest zawieszona i nie da się jej odwiesić. W ulubionych sprzedawcach i sklepach są dziwne konta których nigdy tam nie dodawałem. Po przelogowaniu do serwisu – mam nowe wyszukiwane przedmioty, sprzedawców i sklepy których nie dodawałem. I tak co logowanie –za każdym razem nowe dane w zakładce „Ulubione’ Jak by część mojego konta logowała się się na czyjeś dane. To tylko moja przypadłość czy więcej osób tak ma? Radze to sprawdzić - bo mozna zaliczyć nie miłą wtope. I trzeba codziennie przelecieć allegro i sprawdzać czy moje poszukiwane 4 nowe przedmioty sie nie pojawiły przypadkiem. Już wczoraj wtopiłem jedną fają okazje i mocno mnie to wqrwi..ło. Poszła na "kup teraz" za 70% standardowej ceny. A serwis ma to w dupie ;/ Błąd techniczny i nie mogą mi pomóc -kto pierwszy ten lepszy. Poza tym te ich zmiany mnie denerwują. Nie można już sortować aukcji po największej ilości ofert i jeszcze kilak denerwujących rzeczy. O wieszaniu sie strony, problemami z logowaniem, z wejsciem na stronę wogóle, i nie dajacym sie w żaden sposób usunąc pasku z informacja o cookie's nie wspomne.
holbi Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Allegro modyfikuje swoją witryne od jakiegoś czasu i troche im to nie wychodzi. Myślę że jakiś czas jeszcze będą z allegro problemy zanim wszystko "dotrą"
Gabriel Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Tylko czemu 'docierają' sie moim kosztem ...? (!) ? Niech biorą przykład z PSW - najpier testy pózniej wersja produkcyjna!
krs Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Niech biorą przykład z PSW - najpier testy pózniej wersja produkcyjna! U nas wersja produkcyjna wisiała około 3ech lat zanim wprowadziłem ostateczną wersję produkcyjną Jeżeli chodzi o samo allegro to osobiście nie mam z tym serwisem problemów, może dlatego że nie korzystam zbytnio z opcji o których piszesz, w każdym razie na moim koncie jest wszytko w porządku.
Gabriel Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Problemów z Allegro są setki, szczególnie w ostatnim czasie przy zmianie szaty graficznej. Cos chłopaki nie dopracowali szczegółow. Zgłoszenia błędów technicznych - cafe.allegro.pl ps. A ja teraz w ulubionych sprzedawcach mam 3 Ukraińców, 2 Czechów i Białorusina. Sądząc po narodowosciach - chyba czas zaprzestać na tym serwisie szukać częśc do sprzetu do robienia wina i ksiezycówki
Guest Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Ja osobiście też nie mam jakiś większych problemów, co prawda fakt, że nie korzystam z tych opcji, które wymieniłeś, ale poza tym, wszystko mam ok. Problemy z Allegro spowodowane były na pewno częściowo falą ataków hackerskich ddos (generujących ruch sieciowy), przez które strona się wyłączała i była niedostępna. Jeżeli ktoś licytował przedmioty na początku kwietnia, to mógł zauważyć przedłużane aukcje itp. Ja np kupowałem 2 płyty - dopiero po 3 wygranej(aukcje przedłużane o 24h przez kilka dni) udało mi się rzeczywiście wygrać przedmioty.
Recommended Posts