emzet Posted August 18, 2025 Posted August 18, 2025 Chcę wykupić 1 dniowe pozwolenie i wybrać się nad San. Nie mogę znaleźć informacji gdzie tam można spinningowac. Od ujścia Hoczewki czy od Myczkowskich do ujścia Hoczewki?
tpe Posted August 18, 2025 Posted August 18, 2025 https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1vjuZUjmh1gMnjg7dfL6Y6N58FmY&hl=en_US&ll=49.41361145623043%2C22.351292084844452&z=13 Klikasz na interesujący Cię odcinek rzeki i pokazuje się info.
henrik22 Posted August 24, 2025 Posted August 24, 2025 Witam, może wybiera się ktoś w najbliższych dniach na San porzucać na muche i miałby chęci pokazać początkującemu adeptowi tej metody jak się rzuca itp😉. Posiadam swój sprzęt. Oczywiścię za wskazówki odwdzięczę się odpowiednio😉. Moge zabrać swoim samochodem. Pozdrawiam.
emzet Posted August 25, 2025 Posted August 25, 2025 Udało mi się połowić drugi raz na Sanie a pierwszy na górskim odcinku PZW Krosno. Coś tam nawet na kilka godzin udało się złowić ale zdjęć nie robiłem bo wszystkie pstrągi małe więc szkoda męczyć rybę. Posiłkowałem się książką pod tytułem „Rzeka pstrągowa” autora Ariusza Nawrockiego, która sporo pomogła w lokalizacji parkingów i miejscówek. Klimat Sanu naprawdę zjawiskowy, chciałoby się mieć taką rzekę blisko domu. Do tej pory kilka razy łowiłem na Myczkowcach i tam ryby trafiały się wymiarowe ale głównie tęczaki. Jako że okres kiedy można łowić pstrągi zaraz się kończy to od następnego roku stawiam sobie za cel przynajmniej kilka razy wybrać się nad San.
LEMAR Posted August 25, 2025 Posted August 25, 2025 Są i ogromne ryby. Dziś podbierałem koledze 59cm na spinning z "mięsnego" odcinka. Pstrąg w dziwnej pozie na sekunde przed skokiem do wody😉 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
emzet Posted August 25, 2025 Posted August 25, 2025 Niezły kaban. Gratulacje dla kolegi. Robiłem taki trochę rekonesans bo w tym roku dziecko malutkie w domu i nie ma czasu za bardzo na wyjazdy. Wziąłem wędkę 230 cm do 12g i małe przynęty żeby cokolwiek złowić, największy wobek 6 cm. Następnym razem wezmę też mocniejszy kij.
Pafik Posted August 26, 2025 Posted August 26, 2025 Cześć, dawno mnie tu nie było. Coś tam czasem wpadnie na Sanie Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Pafik Posted August 31, 2025 Posted August 31, 2025 Na zakończenie sezonuAby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
manitu Posted September 5, 2025 Posted September 5, 2025 Fajna kluseczka😁 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
dany_76 Posted September 20, 2025 Posted September 20, 2025 Końcówka sezonu powierzchniowego zaowocowała klenikiem 48 cmAby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
omus Posted September 27, 2025 Posted September 27, 2025 Dziś rano prawie 3 godz. machania z a boleniem i nic. Widziałem jak atakują, miałem je pod nogami, przerzuciłem kilkanaście przynęt (woblery, cykady itp.), czasem podprowadzone pod nos i nic... Po południu pojechałem za kleniem i okoniem, a tu taka niespodzianka , mój pierwszy wymiarowy w życiu Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
omus Posted September 28, 2025 Posted September 28, 2025 Wczoraj pierwszy bolek, a dziś pierwsza w życiu brzana i to od razu słusznych rozmiarów , udany był to weekend wędkarsko. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
manitu Posted October 6, 2025 Posted October 6, 2025 Październikowy klusek😁 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Popular Post Andrzejm Posted November 9, 2025 Popular Post Posted November 9, 2025 Na tą rybę musiałem czekać bardzo dużo czasu niezliczone wyprawy wędkarskie po których nie wiele zostało z mojej wiary w tą rybę.Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
GoldenCatches Posted November 10, 2025 Posted November 10, 2025 16 godzin temu, Andrzejm napisał: Na tą rybę musiałem czekać bardzo dużo czasu niezliczone wyprawy wędkarskie po których nie wiele zostało z mojej wiary w tą rybę.Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Piękna ryba oraz wspaniałe wspomnienia kawał dobrej historii ! Jeszcze raz gratulacje Byku ! Fajnie odpłyneła majestatycznie jak przystało na Królową wkurwioną hehe
Popular Post szkuto Posted November 16, 2025 Popular Post Posted November 16, 2025 Jednak żyją jeszcze potwory w Sanie, nowe PB 103cm. Cała i zdrowa wróciła do wody, także czeka na kolejnego szczęśliwca 😁 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
DziubnieLubNie Posted November 21, 2025 Posted November 21, 2025 On 11/9/2025 at 6:42 PM, Andrzejm said: Na tą rybę musiałem czekać bardzo dużo czasu niezliczone wyprawy wędkarskie po których nie wiele zostało z mojej wiary w tą rybę. Gratuluję, pamiętam jak od długiego czasu na nią polowałeś i w końcu dopiąłeś swego!
DziubnieLubNie Posted November 30, 2025 Posted November 30, 2025 Nie moja bajka ale pomyślałem, że może kogoś zainteresuje, choć pewnie Ci zainteresowani już temat znają: https://www.facebook.com/share/p/1Bjep2bhVv/
omus Posted December 16, 2025 Posted December 16, 2025 taki ładny, jesienny w sobotę się uwiesił: Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
krs Posted January 6 Posted January 6 Spacerowo z psem nad sanem, jakby się uparł to można by od bidy porzucać Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Recommended Posts