Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Tym razem bez żartów :D

Moim zdaniem bardzo dobra cena, multik zbliżony konstrukcyjnie do curado (różnica w materiałach)

SHIMANO CITICA 201 G6 (2436450779) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tutaj można prawdopodobnie (nie wiem dlaczego ludziska boją się TD viento - mam i cenię za jakość i osiągi) wylicytować w dobrej cenie komplet do średniego jerkingu.

Zestaw jerkowy jerk Daiwa Vientol, Dragon Fatso (2437578214) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pm

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Dobry multik po tuningu spokojnie od 2-2,5g wszystko lata (bez od 4-5g)

MULTIPLIKATOR JAXON CASTING XTL 200 (2514946698) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Woblerki które naprawdę warto licytować

woblery kleniowo-jaziowe GĘBALE (2514870718) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

~8 woblerów firmy Dorado i 1 firmy Kenart~ (2514723304) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Co do multika to "bez tuningu" oznacza wypłukanie łożysk podpierających szpulkę w benzynie ekstrakcyjnej i zapuszczenie jej jakąś "szybką" oliwką (np taką do smarowania maszyn do szycia)

Edited by Jarek
Posted

Ciekawostka :) jeden z "najwolniejszych" multików, o ile stan jest rzeczywiście taki jak napisał sprzedający to cena też dobra.

Stworzony do łowienia woblerami.

Mimo że plastikowy do bólu pewnie bym wziął gdybym nie miał crankbait-owego zilliona (ciut szybszego ale za to metalowego ;) ).

KOŁOWROTEK SHIMANO CURADO 200B38 Wędkarstwo (2543675035) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Posted

Dzięki chłopaki, tak myślałem.

Pewnie się odezwę na priva do swojego szanownego imiennika. Ale to tak za parę dni, jak zapomni o moim wczorajszym wpisie w temacie "ulubione dźwięki"...

Podpadłem chyba ;)