Damian Ł. Posted October 31 Share Posted October 31 (edited) Witam. Mam do sprzedania kołowrotek Shimano Stradic FH (Japan) - wersja dedykowana na rynek amerykański. Kołowrotek "przełowił" dobre kilkanaście lat (odkupiłem go), a od dwóch sezonów leży nieużywany w szafie - u mnie zwijał nawet 90-cio gramowe koszyczki zanętowe i guzik mu było - konserwowany był przez kol. Przemka z Dębicy. Jest to solidna konstrukcja (375 g) - dlatego dobrze będzie wyważał np. długie wędki trociowe, czy np. sandaczowe/szczupakowe z brzegu. Kołowrotek "przeżyje" wszystkie współczesne - plastikowe, malezyjskie "zabawki" Shimano na kosmicznej ilości łożysk. Stan wizualny jak widać na zdjęciach, natomiast stan techniczny, to 9/10 (regularnie konserwowany i nie "moczony" w słonej wodzie). W razie pytań proszę pisać lub dzwonić. Zachęcam do odbioru osobistego - można pokręcić, "wyważyć" wędkę itp. Cena 550 zł - jak ktoś wie "co to jest", to taka cena za używany kołowrotek wcale nie powinna dziwić. Edited October 31 by Damian Ł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian Ł. Posted November 11 Author Share Posted November 11 Nowa cena 520 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian Ł. Posted November 28 Author Share Posted November 28 Cena 500 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts