LuJu Posted June 24 Posted June 24 Cześć wszystkim, Prośba o wypełnienie ankiety dotyczącej postrzegania przez Koleżanki i Kolegów elementów krajobrazu, w których realizujemy swoją pasję. Jeżeli zobaczycie jakiś błąd, albo brakuje według Was jakiejś opcji - proszę o uwagi. Ankieta jest oczywiście anonimowa, a pytania można pomijać. Pozdrawiam, Łukasz Poniżej link i QR do ankiety https://forms.office.com/e/dSAZn1X4ja
papltr Posted June 24 Posted June 24 4 pytanie, nie ma mojej odpowiedzi ponieważ wyruszam ze wsi ale obojętne mi to czy pójdę niecałe 200m nad J. Myczkowieckie, czy Solinę, czy San czy mam pojechać do Krakowa na sumy albo na Pad bądź Ebro. Wszystko zależy od wielu czynników więc odpowiedz,, ze wsi zawsze najbliżej'' mi nie pasuje. Pytanie 8 również ponieważ każdy sezon inaczej. Zeszły np Solina a jeszcze poprzedni to czerwiec-wrzesień Kraków Wisła wiec nie moge stwierdzić dokładnie
LuJu Posted June 25 Author Posted June 25 Przepraszam, poniosło mnie poczucie humoru - chodzi oczywiście tylko i wyłącznie o miejsce zamieszkania - poprawiam na "wieś". Dzięki za uwagę! Pozdrawiam, Łukasz
Recommended Posts