Haratacz Posted July 28, 2025 Posted July 28, 2025 Siema, jest taki dość spory zbiornik, z tego co wiem popularny "za covida" bo podobno policja tam nie zaglądała. Pływa tam coś oprócz wzdręgi o której wiem, że jest? Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Maffinka Posted July 28, 2025 Posted July 28, 2025 Byłam tam ok. 3 razy jakoś 2-3 lata temu. Na spinning sandacz, szczupak, okoń. Słyszałam o fajnych sandaczach głównie.
TOmaSZ Posted July 28, 2025 Posted July 28, 2025 Ja też słyszałem że ma być tam komercja chyba chodzi o ten większy zbiornik na dole. Na podgrabine też ma być komercja w Rakszawie ale tylko słyszałem ponoć ci od rancza u jeziorka tam działają koparka już tam śmiga
Haratacz Posted July 28, 2025 Author Posted July 28, 2025 Podgrabina, masz na myśli ten zbiornik gdzie są te "domki" i mola stare zbudowane?
TOmaSZ Posted July 28, 2025 Posted July 28, 2025 (edited) 12 minut temu, Haratacz napisał: Podgrabina, masz na myśli ten zbiornik gdzie są te "domki" i mola stare zbudowane? Tak stowarzyszenie to teraz właściciela nie ma.. pełno tam sumika karłowatego... Edited July 28, 2025 by TOmaSZ
Haratacz Posted July 28, 2025 Author Posted July 28, 2025 Ja tam ostatnio na spinning byłem i siadł mały okoń ale drapieżnik tam jest jakiś.
Recommended Posts