TOmaSZ Posted September 25, 2025 Posted September 25, 2025 Witam jakie top 3 sprawdzają wam się na te drapieżniki? Tzn. które są dla was killerami. Pytam bo chcę zacząć łowić na gumy od przyszłego roku od 10-12cm max 😃 dużo osób poleca westina chodź 8zł za gumową rybkę zniechęca Pozdro
tomek96 Posted September 26, 2025 Posted September 26, 2025 Ogólnie to co byś nie kupił to będzie dobre, miałem w pudełkach różne gumy i jak ryby są i trafisz z żerowaniem to na wszystko weźmie. U mnie killerem został Westin shaad teez i duże jaskółki berkleya ale tylko przez to że 90% czasu na nie łowiłem
papltr Posted September 26, 2025 Posted September 26, 2025 Cannibal savage gear od okoni po sumy. Według mnie najbardziej uniwersalna guma
Pawel79 Posted September 26, 2025 Posted September 26, 2025 A ja Ameryki nie odkryje a cofnę się do czasów wcześniejszych i Mikado fishunter, relaxa kopyto i manns Predator z longinusem wlacznie. Ludzie o nich zapomnieli a można fajne wyniki zrobić. Choć ostanie lata u mnie jak jeszcze łowiłem gumami to SG cannibal i bleak z kopytkiem razem z podróbkami z chin. W sumie tyle, kolory kwestia upodobania.
Recommended Posts