TOmaSZ Posted January 18 Posted January 18 Witam tak z ciekawości czy są tu jacyś zbieracze To zaczynamy. 10 sztuk 2 spinn 1 spławik 2 feedery reszta pozostałych 5 sztuk do ciężkiej gruntówki
browarek Posted January 18 Posted January 18 Był czas że miałem 16 sztuk ale odkąd zacząłem łowić na muchę mam tylko 3 Kije muchowe i jeden spinning
piter Posted January 18 Posted January 18 Nie zawsze ujawnienie jest bezpieczne😉,coś około dwudziestu z hakiem.
Piotr Madura Posted January 18 Posted January 18 Zazwyczaj, to tak o jedną za mało w swoim przekonaniu 🤔🫢
TOmaSZ Posted January 18 Author Posted January 18 (edited) 1 godzinę temu, Piotr Madura napisał: Zazwyczaj, to tak o jedną za mało w swoim przekonaniu 🤔🫢 To znaczy ile 20 ponad spinningowych obstawiam Ale tu sztywno na innym forum taki sam temat ma 19 stron Edited January 18 by TOmaSZ
Gabriel Posted January 19 Posted January 19 Za dużo .. Ja mam Mucha – 12 Spining -14 Sumowe stacjonarka -2 Karpiówki -3 Spławik I pellet wagler – 4 Feeder - 8 + 5 podlodówek o których zapominam.. +2 bambusowe... jedna do dekoracji.. druga kolekcjonerska i mam wrażenie że jeszcze o czymś zapomniałem... A i tak w zeszłym roku sprzedałem lub rozdałem z 10 sztuk... Wędek.. las.. a czasu na ryby tyle, że by leszczynowy patyk wystarczył... Ale tak to jest ..człowiek z czasem przechodzi fascynacje różnymi metodami połowu... a później rożnymi kijami..szukając świętego Grala ..a tak naprawdę... brakuje mu tylko czasu...
ryba7 Posted January 20 Posted January 20 Miałem kiedyś podobnie, teraz stawiam na minimalizm. W szafie mam dwie wędki muchowe i syna spining UL.
Recommended Posts