halfdanTheBlack Posted February 12 Posted February 12 Cześć, potrzebuję wymienić podeszwę filcową w butach. Pytanie gdzie mogę taką kupić? Jest Vision (wolałbym grubszą), czy ktoś kojarzy jeszcze jakiś produkt? Dobry Szewc w Rzeszowie zdradził, że naprawiał 6 czy 7 par takich butów więc może ktoś będzie coś wiedział.
jacob1993 Posted February 12 Posted February 12 https://www.tradeinn.com/waveinn/en/kinetic-felt-sole-kit/138443148/p cos takiego znalazłem wydaje się grubsze mi szewc kiedyś naprawiał ale tymi visiona napewno jest lepiej mocniej przyklejone jak fabrycznie .
dany_76 Posted February 12 Posted February 12 7 godzin temu, halfdanTheBlack napisał: Cześć, potrzebuję wymienić podeszwę filcową w butach. Pytanie gdzie mogę taką kupić? Jest Vision (wolałbym grubszą), czy ktoś kojarzy jeszcze jakiś produkt? Dobry Szewc w Rzeszowie zdradził, że naprawiał 6 czy 7 par takich butów więc może ktoś będzie coś wiedział. Ja kiedyś kupiłem trochę więcej i mam, mogę Ci to dać za friko (arkusz 34x50 także ze 2 pary obleci 😀) , gęsta, grubość 10mm. mi to przykleił na gorąco szefc w Rzeszowie, kilka lat temu i trzyma się do dziś. Zrobił to na prawdę dobrze. Poszukam i wyślę Ci namiary na niego. Mogę Ci to wysłać Inpostem lub jak będziesz w Rzeszowie to przekażę
dany_76 Posted February 12 Posted February 12 Teraz zajarzyłem, tak to był Dobry Szefc. Naprawdę zrobił pierwsza klasa polecam
Gabriel Posted February 13 Posted February 13 A nie wolisz zamiast filcu wkleić vibram lub gumowa podeszwe + kolce? Bo są i takie możliwości u Dobrego Szewca. A jednak co Vibram z kolcami..to nie filc.
halfdanTheBlack Posted February 13 Author Posted February 13 Nie, mam drugą parę na vibramie. Tu chciałem zostać przy filcu. Filc z kolcami to dla mnie najlepsza kombinacja.
Recommended Posts