Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć,

Mam do Was koledzy ogromną prośbę. 

Niestety, ale moja praca nie pozwala mi wędkować w ciągu roku. 

Mam jednak tradycję, żeby raz w roku pojechać na malutkie rzeczki, żeby spróbować złowić pstrążka. Przeważnie łowię 0 rybek, ale widoki i reset głowy jest nieoceniony 💪

Czy możecie polecić malutkie rzeczki no-kill na terenie Podkarpacia, Małopolski, Świetokrzskiego gdzie jest największa szansa złowić malucha 30cm 😅

Oczywiście, proszę pisać na PW. 

Z góry będę bardzo wdzięczny ☺️

Posted

Fajny klimacik jest na Wisłoku, na odcinku no-kill od zapory w Sieniawie do mostu drogowego w Besku. Z roku na rok coraz gorzej z rybostanem, ale jeszcze idzie złowić kropka😉.

Posted

Zygo, tu ci nikt rozsądny nie napisze .. a wiadomości prywatne masz zablokowane ...

Poszukaj na forum.. większość rzeczek z pstrągami w okolicy jest tu opisana i to dosyć dobrze.

Posted
2 godziny temu, Gabriel napisał:

Zygo, tu ci nikt rozsądny nie napisze .. a wiadomości prywatne masz zablokowane ...

Poszukaj na forum.. większość rzeczek z pstrągami w okolicy jest tu opisana i to dosyć dobrze.

Hmm, a tego nie wiedziałem, że mam zablokowane... I pytanie jak odblokować 🧐?

Nasze rzeczki są opisane, ale byłem ciekaw czy coś w Małopolsce i Świętokrzyskim można znaleźć ciekawego ? 

Posted
49 minut temu, zygo napisał:

Hmm, a tego nie wiedziałem, że mam zablokowane... I pytanie jak odblokować 🧐?

Faktycznie była blokada na wiadomości na koncie, odblokowałem, możliwe że został przekroczony jakiś limit, wysłałem testowe PW. 

Posted

Teraz dziala 💪

Jeżeli Ktoś mógłby poratować strumyczkiem no-kill na jednorazowy wyjazd będę wdzięczny za prywatną wiadomość 🤩