zygo Posted February 24 Posted February 24 Cześć, Mam do Was koledzy ogromną prośbę. Niestety, ale moja praca nie pozwala mi wędkować w ciągu roku. Mam jednak tradycję, żeby raz w roku pojechać na malutkie rzeczki, żeby spróbować złowić pstrążka. Przeważnie łowię 0 rybek, ale widoki i reset głowy jest nieoceniony 💪 Czy możecie polecić malutkie rzeczki no-kill na terenie Podkarpacia, Małopolski, Świetokrzskiego gdzie jest największa szansa złowić malucha 30cm 😅? Oczywiście, proszę pisać na PW. Z góry będę bardzo wdzięczny ☺️
manitu Posted February 24 Posted February 24 Fajny klimacik jest na Wisłoku, na odcinku no-kill od zapory w Sieniawie do mostu drogowego w Besku. Z roku na rok coraz gorzej z rybostanem, ale jeszcze idzie złowić kropka😉.
piotr2025 Posted February 25 Posted February 25 Racja na tamtym odcinku z rybostanem nie jest najlepiej😥
Gabriel Posted February 25 Posted February 25 Zygo, tu ci nikt rozsądny nie napisze .. a wiadomości prywatne masz zablokowane ... Poszukaj na forum.. większość rzeczek z pstrągami w okolicy jest tu opisana i to dosyć dobrze.
zygo Posted February 25 Author Posted February 25 2 godziny temu, Gabriel napisał: Zygo, tu ci nikt rozsądny nie napisze .. a wiadomości prywatne masz zablokowane ... Poszukaj na forum.. większość rzeczek z pstrągami w okolicy jest tu opisana i to dosyć dobrze. Hmm, a tego nie wiedziałem, że mam zablokowane... I pytanie jak odblokować 🧐? Nasze rzeczki są opisane, ale byłem ciekaw czy coś w Małopolsce i Świętokrzyskim można znaleźć ciekawego ?
krs Posted February 25 Posted February 25 49 minut temu, zygo napisał: Hmm, a tego nie wiedziałem, że mam zablokowane... I pytanie jak odblokować 🧐? Faktycznie była blokada na wiadomości na koncie, odblokowałem, możliwe że został przekroczony jakiś limit, wysłałem testowe PW.
zygo Posted February 25 Author Posted February 25 Teraz dziala 💪 Jeżeli Ktoś mógłby poratować strumyczkiem no-kill na jednorazowy wyjazd będę wdzięczny za prywatną wiadomość 🤩
Recommended Posts