VeJeK Posted April 4 Posted April 4 Witam Robię porządki i coś na sprzedaż się znalazło a mianowicie 1- Miarka Shimano 120cm Mam dwie takie 30zl za jedną 50zl za dwie 2-Piórnik Ryczkowski Nowy nie używany 35zł 3-Ball Maker 2 sztuki 15zl 4- Pudełka 2 sztuki 15zl 5- Pudełko małe 38 sztuk przynet okoniowych 20 sztuk czeburaczek 1g 34 główek Jigowych 1g 35zł za całość 6-Pudelko przynęty Ultra Light Przynety pod UL w ilości 35 sztuk Oraz 5 główek razem z opakowaniem 70zł 7-Małe pudełko Libra+fishup+revol baits 5 sztuk libry 5 sztuk fishup 6 sztuk Revol 6 sztuk fishup 6 sztuk fishup Całość 40zł 8- Pudełko pod białoryb Bratko baits+enemy+mrówki+crazy fish Łącznie 76 sztuk nie licząc tych malutkich 40zl całość 9-Pudełko fishup+bratko baits Łącznie 26 sztuk z czego większość to Fishup Całość 35zl 10- Zestaw pudełek 8 sztuk pudełek różniej wielkość plus podpórka w kształcie litery L oraz kilkanaście spławików różniej maści wraz z drabinkami lecz jest to totalny gratis 40zl za całość
VeJeK Posted Sunday at 07:06 PM Author Posted Sunday at 07:06 PM W sumie Tak pomyślałem I tak chcę się tego pozbyć bo mi zabiera miejsce w domu Więc w razie czego jestem otwarty na propozycje cenowe jeśli ktoś jest czymś zainteresowany I w razie czego bo regulamin chyba tego wymaga Wszystko -1zl 🤣
VeJeK Posted Tuesday at 01:08 PM Author Posted Tuesday at 01:08 PM 6 7 8 9 Nie aktualne Reszta czeka dalej na nowych właścicieli 😁
Recommended Posts