VeJeK Posted April 18 Posted April 18 Witam Posiadam na sprzedaż sporą ilość przynęt do metody Są to głównie przynęty marki feeder bait 90% z nich jest nieużywana Niektóre mają opakowania zastępcze 27 opakowań różnych przynęt Licząc całościowo wychodzi ok 5zl za opakowanie 3 opakowania daje w gratisie Numerki na zdjęciu odpadają następująco 1-Ringers Chocolate Orange ( 2 różne opakowania) 2-MC Karp Pinky Mix o zapachu S-70 ( 2 opakowania) 3-Spotted Fin Mirabelka 4-Feede Bait Słodka kukurydza 5-Feeder Bait Wash Out Ananas-NB 6-Gratis 7-Carp Servis Vaclavik ( chlebki ) Słonecznik 8-Carp Servis Vaclavik Skopex ananas 9-Carp Servis Vaclavik wiśnia Krab 10-Carp Servis Vaclavik Czosnek 11-Gratis 12-Gratis Cała reszta przynet jest widoczna na zdjęciu jak burgery czy mikrony Czinkers duo Ananas NB też są to dwa sklepowe opakowania Myślę że fajny zestaw na początek żeby spróbować różnych przynęty na łowisku i zobaczyć co ryby lubią najbardziej Serdecznie polecam i zapraszam na moje pozostałe ogłoszenia Pozdrawiam Cena 150zl
TOmaSZ Posted April 18 Posted April 18 (edited) Tylko całość sprzedajesz?? Jak coś to wezmę 7 i 8 i 4-Feede Bait Słodka kukurydza Edited April 18 by TOmaSZ
VeJeK Posted April 18 Author Posted April 18 Całość całość Nie chcę osobno spotykać się z kilkoma osobami żeby sprzedać po 3-4 słoiczki
Recommended Posts