henrik22 Posted May 29 Posted May 29 Witam, tak jak w temacie. Kupie uniwsrsalny spinning, moze komuś zalega
Gabriel Posted June 2 Posted June 2 Z brzegu? łódki? Zbiornik, rzeka (duża, mała, zarośnięte brzegi) Przynęty miękkie, twarde? Jesteś raczej mikrym nastolatkiem ważącym 40kg czy rosłym chłopem mającym trochę pary w rekach? Bo to wszystko zależy..żeby się komfortowo łowiło. No i kwestia budżetu - bo te najbardziej uniwersalne są najdroższe ( jak borony z FA)
henrik22 Posted June 2 Author Posted June 2 Głównie brzeg, max akcja fast, do okolo 30 g. Rzeka srednia/wieksza, zalew. Na front sie nie wybieram, bazuki nie będe dzwigał więc moja masa nie ma znaczenia
tedi62 Posted June 3 Posted June 3 (edited) Mam DAM Yagi Classic Spin M, 10-30g, stan idealny, Tylko kilka razy nad wodą, dolnik zaimpregnowany lakierem. Edited June 3 by tedi62 foto
henrik22 Posted June 4 Author Posted June 4 W dniu 3.06.2026 o 10:42, tedi62 napisał: Mam DAM Yagi Classic Spin M, 10-30g, stan idealny, Tylko kilka razy nad wodą, dolnik zaimpregnowany lakierem. Priv
Recommended Posts