LukaszZ Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Mam jedno bajorko do spenetrowania i potrzebuję chętnego do tej eskapady. Najlepiej jakby dysponował samochodem terenowym z uwagi na ciężki dojazd Więcej szczegółów na prv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted October 21, 2011 Share Posted October 21, 2011 (edited) Ma ktoś ochotę na rybki juro od 7 00 rano na żwirowni w Zwięczycy? Ja i Gochu jesteśmy na północno-wschodnim brzegu, czyli tam,gdzie stoi koparka zardzewiała... Najnowsze dane ze strony PZW mówią, że jutro są zawody na żwirowni. Więc nie pozostaje mi nic innego, jak wyjazd na Lipie... Edited October 21, 2011 by mapet77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted October 24, 2011 Author Share Posted October 24, 2011 Wybiera się ktoś z szanownych kolegów jutro na Wilczą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwy Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Właśnie wyruszam na Wilczą, jadę sam jak ktoś jest chętny zapraszam 604789506 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gochu Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Wyjazd z Rzeszowa 9.11 wieczór Powrót do Rzeszowa 13.11 Dwa dni łowienia na zatopionych wrakach Jeszcze trzy miejsca wolne! Chłopaki gdyby ktoś się pisał proszę o szybką odpowiedz. Wszystko już jest ugadane tylko trzech osób brakuje do kompletu. Więcej informacji u kolegi Piotrka tel. 502122106 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiff43 Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Jest ktoś chętny na jutrzejszy wypadzik na Wisłok od strony Budziwoja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam1109 Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Jutro wyruszam na całodzienny wypadzik ze spinem. Rano Szymanowice w poszukiwaniu zębatego metrowca, a później Wisła (okolice Sandomierz i Tarnobrzeg). Jak ma ktoś ochotę to zapraszam, mam miejsce w aucie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazodentysta Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Witajcie.Jeśli ktoś wybiera się na Wilczą Wolę jutro i ma miejsce na łodzi dla jednej osoby po południu to chętnie się przyłączę. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZDZISŁAW CZEKAŁA Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 (edited) Wybieram się niespodziewanie jutro z rańca (2.12.2011) na OS San jak kto chętny będzie miło (i taniej) Edited December 1, 2011 by rapala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasanek Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Wybieram się jutro na lód jakieś 35 km od Rzeszowa. Szukam 4 osób na wyjazd, składka na benzynę po 8zł. Wyjazd około 9:00 z pod Tesco. Pytania proszę kierować na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robin Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Nie ryzykuj. http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120128/STALOWAWOLA/447563579 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasanek Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Jest bezpiecznie lód na jeziorach w których łowie jest gruby na jakieś 12 cm. Bez paniki co dziennie zdarzają się jakieś wypadki, Gdyby brać każdą taką informacje do głowy i się do niej stosować. To nigdy bym nie w siadł do samochodu, w ogóle całe życie przesiedział bym w domu Link to comment Share on other sites More sharing options...
robin Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 w ogóle całe życie przesiedział bym w domu Jak "kozaczyć" to z głową, o to mi chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek10 Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 witam moze pózno na ustawke jutro na rybki jeśli ktoś był by chętny to jutro? zaprzszam na rybki z pod lodu zbiornik cierpisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted February 10, 2012 Author Share Posted February 10, 2012 Jutro zapowiadają piękna pogoda może jakiś wypadzik na lód?.Środek transportu jest,miejsce i czas do ustalenia.Dla zainteresowanych PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apioo Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Miałby ktoś ochotę wybrać się do Krakowa na taką imprezkę Z tego co widzę na stronie sklepu http://www.fishpoint.pl/ mają też Fenwick'a w ofercie. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryba7 Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Jak będę mieć wolne w pracy to jedziemy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apioo Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Ryba to naszykuj se tam wolne na ten dzień, ja mam 25tego sobotni dyżur w biurze, ale już jutro będę lobbował jakąś zmianę Link to comment Share on other sites More sharing options...
komandos Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Ja też może się tam wybiorę, zobaczę jak z czasem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apioo Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Fajnie fajnie, w kupie raźniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Jakby było miejsce to i ja bym się zabrał Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted February 13, 2012 Author Share Posted February 13, 2012 Może jutro jakiś mały wypadzik na lód:).Reszta na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafel Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Jeżeli jest ktoś chętny z Rzeszowa na wyjazd, na lód zalew Sieniawa / Besko proszę o info na priv. Wyjazd rano sobota lub niedziela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gochu Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Jutro (18.03.12) ok. 10:00 melduje się na Żwirowni w Zwięczycy z feederem/pickerem na kilka godzin. Może ktoś się przyłączy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
luksaj Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Ja jutro wybieram się nad Wisłę pomachać węda . Woduje się na promie w Połańcu między 9:30 a 10 mam jedno miejsce w łupince jeśli ktoś chce to może wybrać się ze mną Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts