krs Posted October 25, 2012 Author Share Posted October 25, 2012 Sprawdziłem na trzech różnych przeglądarkach i logowanie działa poprawnie. Podobne problemy zaobserwowałem kilka dni wcześniej, coś jest na rzeczy. Wyczyść może Historię przeglądania, czy pod inną przeglądarką wywala ten sam błąd ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajtelek2 Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Myślałem,że wybuchło forum:D masakra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted October 25, 2012 Author Share Posted October 25, 2012 Może napiszesz coś więcej na ten temat bo nie łapię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz91 Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Sprawdzałem na Firefoxie i u mnie, jak i na kompie dziewczyny ten sam problem się pojawia. Pewnie vBSEO coś pomieszał, bo pojawiło się to zaraz po ponownym wprowadzeniu Lubie to. Problem pojawia się wtedy, gdy włączam przeglądarkę wchodzę na forum i chcę się zalogować ze strony głównej od razu. Bo gdy wejdę na jakiś dział, bez logowania i powrócę na główną to problemu nie ma Dziwna sprawa, jakiś mały bug się wkradł do silnika zapewne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted October 25, 2012 Author Share Posted October 25, 2012 Dzięki za info. Pewnie to wina vbseo, sprawdzę to na dniach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 Czyżby jakaś awaria? Po kliknięciu w "Nieprzeczytane prywatne wiadomości" ,wyskakuje mi takie cuś Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted November 15, 2012 Author Share Posted November 15, 2012 Nic mi nie wiadomo na temat awarii. Wyczyść historię przeglądania i spróbuj ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 8, 2013 Author Share Posted April 8, 2013 Przed chwilą miała miejsce awaria serwera, wszystko działa już poprawnie, przepraszam za kłopot, zapraszam do korzystania z serwisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 26, 2013 Author Share Posted April 26, 2013 Problem pojawia się wtedy, gdy włączam przeglądarkę wchodzę na forum i chcę się zalogować ze strony głównej od razu. Bo gdy wejdę na jakiś dział, bez logowania i powrócę na główną to problemu nie ma Dziwna sprawa, jakiś mały bug się wkradł do silnika zapewne. Czy po ostatniej aktualizacji silnika serwisu problem ten nadal występuje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz91 Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Wszystko już jest ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted October 22, 2013 Share Posted October 22, 2013 Nie wiem jak u innych ale u mnie dzisiaj ,coraz częściej pojawia się taki komunikat Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamus78 Posted October 22, 2013 Share Posted October 22, 2013 Też tak mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted October 22, 2013 Author Share Posted October 22, 2013 Cóż, stajemy się coraz bardziej popularni, widocznie serwer już nie wyrabia Sprawdzę to, u mnie nic takiego się nie pojawia co nie znaczy że problemu nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek88 Posted October 22, 2013 Share Posted October 22, 2013 Ja tak mam od przed wczoraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macio33 Posted October 22, 2013 Share Posted October 22, 2013 Może to kwestia, że coraz więcej gości wchodzi na forum i czyta nas:) a to generuje ruch w sieci Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted November 28, 2013 Author Share Posted November 28, 2013 Wczoraj wieczorem miała miejsce awaria serwera u naszego dostawcy, zawiódł niestety sprzęt, problem jest już rozwiązany i PSW działa normalnie na nowym sprzęcie, za utrudnienia przepraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted January 7, 2014 Author Share Posted January 7, 2014 Padł dysk na serwerze na którym stoi PSW, mogą wystąpić problemy z dostępem, dysk po wymianie musi się zsynchronizować a to obciąża system i może powodować problemy z dostępem. Za utrudnienia przepraszamy, jest to od nas niezależne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted June 3, 2014 Author Share Posted June 3, 2014 Dzisiaj rano miała miejsce poważniejsza awaria sprzętu u naszego dostawcy, ostatnio podobnej wielkości problemy zanotowaliśmy ok. pół roku temu, statystycznie nie jest źle Za kłopoty przepraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted September 18, 2014 Author Share Posted September 18, 2014 Dzisiaj rano miała miejsce awaria sprzętu u naszego dostawcy, serwis już działa, mam nadzieję ze to koniec niespodzianek. Za utrudnienia przepraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Nie wiem czy to tylko u mnie ale kiedy dodaję odpowiedź do tematu a pisanie trwa długo to po ponownym zalogowaniu znika mi tekst w edytorze.Przedtem tego chyba nie było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fordo48 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Witam ja też tak już miałem parę razy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted November 10, 2014 Author Share Posted November 10, 2014 Problem jest mi znany, pojawił się wraz z aktualizacją jakieś rok temu, będzie jeszcze jedna poprawka do vBulletin, mam nadzieję że zostanie to poprawione. Problem pojawia się gry edytujemy post dłużej niż 15minut, wtedy system ponownie żąda autoryzacji do portalu, niestety napisana treść ginie, ale nie bezpowrotnie, należy powtórzyć czynność np odpowiedz na post i przywrócić napisany tekst (lewy dolny róg posta). Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted August 17, 2016 Author Share Posted August 17, 2016 Dzisiaj rano miała awaria serwera u naszego dostawcy, za utrudnienia przepraszamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted January 17, 2018 Author Share Posted January 17, 2018 Mamy drobna awarię powiadomień na adresy email, możecie nie otrzymywać powiadomień na pocztę o nowych PW czy subskrypcjach, jeżeli oczywiście ktoś miał takie powiadomienia ustawione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted January 17, 2018 Author Share Posted January 17, 2018 Podmieniłem adres email z którego wysyłane są emaile, proszę o zgłaszanie problemów z powiadomieniami na email o ile takowe wystąpią w tym wątku, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts