Dzienciol Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Sprzedam ośmio tygodniową fretkę samiczkę wraz z klatką i wyposażeniem klatki tj. 2 hamaki, kuweta, "pellet" do kuwety, dwie miseczki, łóżeczko, poidełko. Klatka jest nowa, jest bardzo duża i posiada 3 piętra. Dodatkowo dokładam mniejszą klatkę (transporterek). Fretka ma 8 tygodni, samiczka z domowej hodowli, posiada książeczkę i szczepienia. Jest bardzo żywa i energiczna. Dokładam jeszczę karmę suchą i mokrą a jest tego dużo. Sprzedaje ją, ponieważ okazalo sie, że moja dziewczyna ma uczulenie na sierść fretki. Kosztowała mnie o wiele więcej, ale za tą kase jestem ją w stanie oddać w dobre ręce. Cena 400 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wróg publiczny Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Kiedyś zajmowałem się hodowlą rożnych zwierząt i z tamtego okresu zostało mi jeszcze trochę dobrych znajomości w sklepach zoologicznych, postaram się Ci jakoś pomóc. Przydatny będzie nr telefonu, napisz na priv może pójdzie nawet trochę drożej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzienciol Posted August 16, 2011 Author Share Posted August 16, 2011 Shimma znalazła nowego właściciela. Temat do kasacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts