Gochu Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Ciągnie człowieka na wieś a i rodzice już wiekowi więc trzeba pomyśleć o jakiejś przystani na stare lata. Szukam domu w okolicach Rzeszowa (max 30km) najlepiej z poddaszem do zaadaptowania. Nie mam wielkich wymagań. Czekam na każdą informacje i propozycje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 ... I jakby jeszcze z dostępem do wody:rolleyes: @Gochu luknij w Nieruchomości tutaj http://www.rzeszowiak.pl/Nieruchomosci-Sprzedam-3070011155?r=domy czasami coś ciekawego się pojawia;) Ogłoszenia z naszego regionu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartosz Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Dużo znajdziesz w gazecie Anonse, znajomek tam znalazł niedawno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gochu Posted August 25, 2011 Author Share Posted August 25, 2011 @rapala w okolicach Kolbuszowej jest do sprzedania dom ze stawem hodowlanym i znalazłem tez fajną ofertę w Woli Raniżowskiej Anonse i rzeszowiaka mam już na oku. Pogadałem z listonoszami (jednak jakiś pozytywny aspekt pracy dla Poczty Polskiej się znalazł) obsługującymi rejony wiejskie. Poruszyłem też kontakty w biurach nieruchomości w Rzeszowie. Maszyna ruszyła i wyniki będą na pewno ale wiecie jak to jest. Ja chce kupić a może ktoś z kolegów chce sprzedać... trzeba sobie pomagać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seatvario Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Ja mam domek do sprzedania w Niwiskach trochę dalej jak 30km, tylko nie ma poddasza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittspeed Posted September 10, 2011 Share Posted September 10, 2011 Gochu i już coś wybrałeś? hymmmmmmm? ja dostałem działke i sam sobie wybudowałem, najlepszy interes jest na tym, bo jak nowy to nie trzeba dokładać, pozdrawiam i służe pomocą na PW (Rzeszów) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gochu Posted September 11, 2011 Author Share Posted September 11, 2011 Genialny pomysł kolego! Chętnie przyjmę od Ciebie działkę i sam wybuduje dom . Czekam na odpowiedź na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz91 Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 (edited) Cięta riposta.. W miejscowości Lipie jest ciekawy dom na sprzedaż, z poddaszem. Na działce 11ar, bodajże 180m2 . W nowym budownictwie, garażem. Ciekawa propozycja jeśli myślisz o domku na wsi, plusem jest to że do głównego zbiornika masz ok. 50m. Domek stoi w osiedlu domków. Cena to ok. 700tyś PLN. Ciekawa propozycja, niedaleko do Rzeszowa (15km), dla dzieciaków szkoły w głogowie i później Rzeszów, dojazd MPK. Sam byłem zainteresowany Podaję kontakt: 602 530 429 Mam nadzieję że pomogłem Edited September 12, 2011 by Mateusz91 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gochu Posted September 12, 2011 Author Share Posted September 12, 2011 No fajnie ale ta cena wywołała uśmiech na mej twarzy Szukam czegoś raczej do 150000zl bo kredyt odpada a taką kwotę będę mógł przeznaczyć na dom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz91 Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 To powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Gochu w takiej cenie to naprawdę będzie ciężko o cokolwiek.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gochu Posted September 13, 2011 Author Share Posted September 13, 2011 Nie tak ciężko już znalazłem baardzo fajny domek z garażem i nawet ocieplony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Za 700tyś to postawisz dwa domy w lepszej lokalizacji i to po swojemu. Siedząc u szwagra trzeci rok na budowie i widząc jak stawia dom dla siebie i widząc jak ekipy stawiają dla kogoś, to wolałbym zabrać się za to sam. Bądź ewentualnie stać nad nimi dzień i noc. Słyszałem, że znajomy znalazł kiedyś nawet fajną drewnianą chałupę do remontu za 90tyś i to na Staromieściu. Nie pozostaje Ci nic Mateusz jak szukać, szukać i jeszcze raz szukać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gochu Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 No to chyba przyszedł czas na odświeżenie tematu. Szukamy następnej nieruchomości! Cena max 200000zł. Może kolegom i koleżankom coś rzuciło się w oczy lub na uszy. Będę ogromnie wdzięczny no i oczywiście sowicie wynagrodzę dobry cynk . Ogólnie chciałbym, żeby dom był z możliwością zamieszkania a ewentualne remonty wykonam sam przez pierwsze... hmmm... 30 lat mieszkania Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamus78 Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 W miejscowości Rożniaty nad samą Wisłą jest dom z pomieszczeniem gospodarczym i garażem, działka coś koło 15 ar cena coś koło 140 tys. Gdybym nie zaczął budować swojego domu już bym łyknął Ale kolega chyba w rejonie Rzeszowa szuka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gochu Posted August 28, 2012 Author Share Posted August 28, 2012 Nad samą Wisłą powiadasz... No niestety ale 30km od Rzeszowa to max. Mimo wszystko wielkie dzięki za info! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gochu Posted August 29, 2012 Author Share Posted August 29, 2012 Znalazłem ciekawe ogłoszenie. Może ktoś z Kolegów mieszka w okolicy i ma jakieś informacje na temat tego domku. dom, Baryczka, Baryczka, 120m2, 5 pokoi, 179 000 PLN - otoDom.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
rurek22 Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Jeżeli chcesz kupić dom w tej okolicy to koniecznie sprawdź w Urzędzie Gminy czy nie stoi na terenie osuwiskowym. Ludzi w okolicy też warto przepytać żeby uniknąć wywalenia kasy w ruchomy dom. A ze zdjęcia wynika że ten stoi na zboczu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts