Gochu Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 http://www.mgsm.pl/pl/katalog/sonyericsson/c901/Sony_Ericsson_C901.html Model ten został zastąpiony najlepszym i najtańszym telefonem na rynku czyli telefonem służbowym no i idzie do sprzedania... Ma 1,5 roku i był używany przez kobietę. Stan idealny! Sprzedaje razem z ładowarką, słuchawkami, karta 2GB, kablem USB. Na życzenie mogę jutro zabrać go nad wodę i zrobić zdjęcia złowionych ryb... ale za dopłatą oczywiście Cena: 200zl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gochu Posted November 6, 2011 Author Share Posted November 6, 2011 No to może 150zl Link to comment Share on other sites More sharing options...
x X x Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
x X x Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Czy posiada ktoś jakiś kontakt do autora tego ogłoszenia? Przyznam, że zależy mi na czasie, a na razie nie skontaktował się ze mną. Z góry dziękuję za informację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Kolego x X x , Gochu na jakiś czas nie ma dostępu do neta więc się skontaktuje z Tobą jak tylko się zaloguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
x X x Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Dzięki za info.I jeśli to możliwe czy mógłby się ktoś dowiedzieć czy jego oferta jest aktualna? Bo jeśli tak to chciałbym się z nim koniecznie skontaktować. Jak coś to podam numer kom do siebie. Jest to dla mnie pilna sprawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gochu Posted December 4, 2011 Author Share Posted December 4, 2011 do zamknięcia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts