ZDZISŁAW CZEKAŁA Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 (edited) Uwaga na forum grasuje szkodnik prostuje czcionki i zmienia ich kolor. . Właśnie buduję U-bota przeciw pontonowego testy wiadomo gdzie i kiedy. Edited December 1, 2011 by rapala Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 (edited) @ZDZISŁAW CZEKAŁA po co tyle sarkazmu w tej wypowiedzi?Przecież dobrze wiadomo kto poprawia czcionkę w pisanych przez pana postach.Wystarczy zobaczyć,kto edytuje posty:rolleyes:.Zastanawia mnie tylko jedno a mianowicie to: czego to tylko z pana postami dzieją się tego typu rzeczy?.Jeszcze raz powtórzę to co napisałem: Jest pan jednym z 1500 userów korzystających z tego forum i naprawdę nie widzę najmniejszego powodu aby pańskie posty wyróżniały się spośród innych!Nikt oprócz pana nie używa innej czcionki niż ogólnie przyjęta nawet Admin i Moderatorzy piszą n-o-r-m-a-l-n-i-e!Forum to nie dziecięca kolorowanka. Przypominam jeszcze o pkt.9 Regulaminu 9.Administrator i Moderatorzy serwisu zastrzegają sobie prawo do usuwania, zmiany, przenoszenia lub zamykania dowolnej treści bez podania przyczyny. Z decyzjami Administratora i Moderatorów, nie dyskutujemy na forum. P.S. ...grasuje szkodnik... Właśnie buduję U-bota przeciw pontonowego Relacja z przebiegu prac mile widziana:). Edited December 1, 2011 by rapala Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZDZISŁAW CZEKAŁA Posted December 1, 2011 Author Share Posted December 1, 2011 (edited) ... po co tyle sarkazmu w tej wypowiedzi? Przecież dobrze wiadomo kto poprawia czcionkę w pisanych przez pana postach. ... Przypominam jeszcze o pkt.9 Regulaminu "9.Administrator i Moderatorzy serwisu zastrzegają sobie prawo do usuwania, zmiany, przenoszenia lub zamykania dowolnej treści bez podania przyczyny. ..." Jaki tam sarkazm ja po prostu bywam często tylko trochę złośliwy i nie zamierzam się poprawiać, a kto zmienia też wiem doskonale. Co do tego punktu regulaminu przypomina mi on nasze Polskie "NIEUSTAWIANE" przetargi. PS. Tak ładnie wygląda ta kurwysywa i kolor zielonyj będę uparty. Edited December 1, 2011 by rapala Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted December 1, 2011 Share Posted December 1, 2011 (edited) ...ja po prostu bywam często tylko trochę złośliwy i nie zamierzam się poprawiać... Feee.Bardzo brzydka cecha charakteru ale można z nią walczyć a nawet trzeba.Na początek troszkę samozaparcia a później już poleci:) Odnośnie poszczególnych punktów Regulaminu to czy przypominają wspomniane Polskie "NIEUSTAWIANE" przetargi czy nie to mało ważne.Skoro wspomniany Regulamin jest tak zły i tak niechętnie akceptowany to dla czego pan, rejestrując się na PSW zaakceptował go w formie jaka widnieje w odpowiedniej zakładce?Z mojej strony uspokoję pana i uchylę rąbka tajemnicy że prace nad "nowelizacją" trwają.Cały PSW TEAM dąży do doskonałości.Dobry portal -dobry regulamin nic dodać nic ująć!...ta kurwysywa... literówka czy.....P.S.Posty będą nadal edytowane. Edited December 2, 2011 by rapala Link to comment Share on other sites More sharing options...
skirki Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Panie @Rapala ida swieta to troche kolorow na forum nie zaszkodzi, bedzie tak swiatecznie:) A za jakis czas bedzie tak kolorowo ze nowy uzytkownik, badz kto kolwiek stwierdzi ze pomylil fora wedkarskie z forum dla homo lub "Dzieci kwiatow" . A i proponuje jeszcze dodac "nie widzialna" czcionke tak aby widniala tylko w swietle UV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Proszę nie nazywać moderatora szkodnikiem @rapala nie robi tego dla zabawy. Gdyby była możliwość techniczna wyłączenia pisania w kolorze to dawno bym to zrobił. Mogę tylko wyłączyć całkowicie edytor i zastąpić go prostym (bez tych ikonek na górze), zniknie wtedy sporo przydatnych opcji. Szukam rozwiązania, może znajdzie się modyfikacja która wyłączy pewne funkcje z edytora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Proszę nie nazywać moderatora szkodnikiem @rapala nie robi tego dla zabawy. :D:D krs,jeżeli dla niektórych ważniejszy jest ich własny interes jaki wiążą z możliwością "reklamowania" swojej osoby na forum to @rapala może być i ...szkodnikiem:D.Normalnie jak z tej reklamy.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZDZISŁAW CZEKAŁA Posted December 10, 2011 Author Share Posted December 10, 2011 Podsumowując "szkodnik na forum" to tak na wesoło było pisane dlatego w "Hyde Park". A tak pól serio pól żartem to na żadnym innym forum nikogo to nie "razi":rolleyes:. Każdy ponoć może mieć swój styl , jeden wali "ortografy" inny zapomniał o polskich znakach, następny pisze takie bełkot, że tłumacz potrzebny "co autor miał na myśli". A ja piszę "krzywo" i kolorowo ale skoro oczy admina i moderatorów "bolą" to sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seatvario Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Co zauważyłem polskich znaków coraz mniej się używa. Liczy się czas i prostota w pisaniu. Po co używać "alt" jak i tak jest wszystko jasne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 (edited) Kolego @seatvario z tego widzę jednak używasz prawego klawisza <ALT> i <CAPS LOCK> ale pamiętaj że zawsze masz wybór: UŻYWAĆ albo NIE...KAŻDY ma taki wybór! Edited December 11, 2011 by rapala Link to comment Share on other sites More sharing options...
uchal Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 Kolego rapala również w twojej wypowiedzi jest błąd tzn. przed "że" zawsze stawia się przecinek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 (edited) Słuszna uwaga kolego @uchal,słuszna....I Ty również masz wybór...I pamiętaj ,że zwrot "Ty,Twój,Twojej,Ciebie...zawsze piszemy z dużej litery...Zawsze staram się o tym pamiętać ,ponieważ jest to wyraz szacunku do osoby,do której się zwracam...Pomimo że niekiedy jej nie lubimy:).Stara zasada ale warta przypomnienia ,szczególnie dziś ,kiedy fora internetowe opanowało pokolenie "Gadu-gadu".Pozdrawiam. Edited December 11, 2011 by rapala Link to comment Share on other sites More sharing options...
skirki Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 Ludzieeee!!!! Tyle krzyku o parę kropek, przecinków itp. itd. Niech każdy pisze jak chce, bełkoty, bez znaków, kolorowo i nawet jak "kura pazurem". Zobaczymy jak to fajnie będzie przeglądać to forum, nie mówiąc już o jego czytaniu ze zrozumieniem. Proszę uszanować to o co moderatorzy proszą, bo nic nikomu się nie stanie jak wciśnie Alt lub prawy Shift. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robin Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 ..zawsze piszemy z dużej litery... Mówi się "wielką literą" a nie dużą. Mam blizniaki w podstawówce i wiem, że nauczyciele zwracają na to uwagę. To taki mój mały wkład w tym temacie. ps. nie wiem jak napisać "z" z kreską. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skirki Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 @robin wciskasz Alt + x Link to comment Share on other sites More sharing options...
robin Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 jak wciśnie Alt lub prawy Shift. Chyba miało być shift i prawy alt. @robin wciskasz Alt + x Ok. dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted December 11, 2011 Share Posted December 11, 2011 Mówi się "wielką literą" a nie dużą Niesłychanie cenna uwaga:).Na pewno zapamiętam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johny Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Mówi się "wielką literą" a nie dużą. Zawsze można też mówić wyraźnie drukowanymi literami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts