ryba7 Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Ale że co ? Za mały, za mało czy nie te barwy ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomipasuje Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Myślę, że wpis był dostatecznie jasny. Poza tym czy jest jakiś sezon na tęczaki? Ja nie słyszałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mescalito Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Dobre, albo sezon na drapieżniki zacząć od jazgarza 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomipasuje Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 I dalej. Sezon karpiowy rozpocznie czebaczek amurski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertoo Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 (edited) Godzinę temu, tomipasuje napisał: Przepraszam i z góry proszę nie traktować tego jako złośliwość ale to tak jakbyś zaczął sezon sumowy od złowienia sumika karłowatego. Lepsze to niż siedzenie w domu przed komputerem i wypisywanie bzdur na forum. Edited January 31, 2021 by Robertoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomipasuje Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 7 minut temu, Robertoo napisał: Lepsze to niż siedzenie w domu przed komputerem i wypisywanie bzdur na forum. Yyyyyyyy. Ale ja nie mam komputera. No i jakbyś mógł uściślić co nazywasz głupotami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertoo Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 1 minutę temu, tomipasuje napisał: Yyyyyyyy. Ale ja nie mam komputera. No i jakbyś mógł uściślić co nazywasz głupotami? Większość tego co wypisujesz na forum . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomipasuje Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 1 minutę temu, Robertoo napisał: Większość tego co wypisujesz na forum . No to konkret rzeczywiście. Jak pisałem, nie miałem zamiaru umniejszyć twojego sukcesu, jednak w kwestii tęczaków mam swoje zdanie i nie odbieraj mi proszę tej możliwości. Skoro czytałeś moje posty to wiesz, że zdanie mam określone i jak pamiętam podpierałem się konkretnymi przykładami więc poproszę o taką samą konkretną odpowiedź lub........ No. Miłego wieczoru. Pozdrawiam i gratuluję dnia nad wodą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasanek Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Szału nie ma, sezon rozpoczęty. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 U mnie też coś się dzieje Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpel Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 (edited) Nie lubię łowić w zimie, bo właśnie takie chudzielce się łowi. Ale gratuluję, bo wiem jak trudne jest łowienie o tej porze roku Edited February 1, 2021 by gpel Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Takie dwa na fotkę się załapały Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanc100 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Cześć wszystkim ,mój pierwszy wpis,od kilku lat zaglądam wiec pora coś wrzucić od siebie ,pierwszy pstrąg tego roku ,jak narazie słabe wyniki. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czirox Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 (edited) Sezon rozpoczęty 😋 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited February 5, 2021 by Czirox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasanek Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Cała kompozycja ubarwienia pstrąga potokowego w zależności od charakteru łowiska, (tak mi się wydaje) być może od genotypu zarybieniowego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czirox Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Oczywiście wszystkie rybki wróciły do wody 😋 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel79 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 (edited) Chudziutkie ale piękne . Pytanie gdzie poziom rzek i potoków pozwala na łowienie ? Oczywiście nie licze na odpowiedź , gdyż należy szanować wodę. Pozdro i połamania . Edited February 5, 2021 by Pawel79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanc100 Posted February 24, 2021 Share Posted February 24, 2021 Dopiero złowiony ,to samo miejsce ,wyglada na tego samego pstrąga ,zdziwił bym się gbyby w tej rzece było ich dużo więcej ,wczoraj tez jeden wpadł ale raczej wymiaru nie miało i foto brak ,sorry za jakość ,zdj na szybko bez mierzenia ,na oko 35 ,czuć wiosnę powoli Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Pierwsze 40+ tego z sezonu Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 (edited) Pomału woda się oczyszcza Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited March 3, 2021 by kropek26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Pawlikowski Posted March 4, 2021 Popular Post Share Posted March 4, 2021 Tegoroczne rybki. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 10 godzin temu, Pawlikowski napisał: Tegoroczne rybki. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Piękne Pawlik. Gratulacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 Pierwszy dublet w tym sezonie Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryba7 Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 Piękny dublet! Zazdroszczę rzeczki, widać że rybna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polipolii Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 Para razem stała...graty🍺 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts