kropek26 Posted June 6 Share Posted June 6 Szybki wypad po pracy Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Madura Posted June 7 Share Posted June 7 Mój pierwszy w życiu boleń z małej rzeki (szerokość koryta max 5-6 m). Z tak małej wody cieszy podwójnie. Podchody jak ze pstrągiem... Niesamowicie trudny w podejściu, początkowo myślałem, że spory kleń (wychodził do małego woblera), gdy zorientowałem się co i jak dałem odpocząć miejscówce i pół godziny później udało się go skusić na uklejopodobna Sigę 6 cm Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted June 9 Share Posted June 9 Na suchara przed burzą Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted June 12 Share Posted June 12 Dla tych piruetów , salt i walki do końca warto wstać o 3 rano . https://www.youtube.com/watch?v=C6U6V14lWgg Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Madura Posted June 12 Share Posted June 12 Pokrzywy po szyję i zielsko rodem z amazońskiej dżungli - tak przywitała mnie rzeka Biała (Biała Tarnowska). Pomimo kolejnych kilometrów w butach i walki z samym sobą o utrzymanie skupienia udało mi się wykorzystać jedno jedyne branie jakie dzisiaj miałem. Złowiłem klenia 35,6 cm który okazał się być również jedyną punktowaną rybą w zawodach, w których startowałem. Po raz drugi w życiu zwyciężyłem w Pucharze Rzeki Biała 🐟 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Posted June 13 Share Posted June 13 Piotr, tylko w tym poście to tajne sąchya tylko inne ryby a już na pewno wymiarowe Nie mniej jednak gratuluje! Rzekę znam ( tym większy szacunek i uznanie) , kilka razy z nią walczyłem z różnym skutkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Madura Posted June 13 Share Posted June 13 3 hours ago, Gabriel said: Piotr, tylko w tym poście to tajne sąchya tylko inne ryby a już na pewno wymiarowe Nie mniej jednak gratuluje! Rzekę znam ( tym większy szacunek i uznanie) , kilka razy z nią walczyłem z różnym skutkiem. Dziękuję pięknie! No cóż, nie wiedziałem gdzie wrzucić, uznajmy, że tajne są preferencje pokarmowe ryb z tego odcinka rzeki Ogólnie rzeka bardzo fajna, ale na każdym odcinku W ten konkretny z pewnością już nie wrócę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted June 13 Share Posted June 13 Burza mnie przegoniła ,ale coś udało się połowić Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo1 Posted June 14 Share Posted June 14 Fajnie na muchę złowić taki przyłów, też cieszy. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
halfdanTheBlack Posted June 14 Share Posted June 14 W końcu jakieś większe ryby trafiłem największa 57 na suchara Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryba7 Posted June 15 Share Posted June 15 Nie ma zdjęcia na trawie, z miarką i butem do porównania, nie liczy się Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted June 16 Share Posted June 16 (edited) Dzikie torpedy ożarte i nieźle dają popalić podczas holi. Jedne z wielu...złowionych Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited June 16 by kropek26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffinka Posted June 16 Share Posted June 16 Skromne 71 ☺️ Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldenCatches Posted June 16 Share Posted June 16 Łokuń w panierce 34 cm na woba własnej produkcji Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffinka Posted June 17 Share Posted June 17 Życióweczka pobita 😍 81cm smoczysko. Rośnie dalej 💪 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted June 19 Share Posted June 19 Skwar niemiłosierny , ale ryba aktywna Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucjan Kula Posted June 22 Share Posted June 22 ✌️ Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted June 23 Share Posted June 23 (edited) Pamiętajcie aby dzień Święty święcić . Wszystkiego najlepszego z okazji dnia Wędkarza, samych dużych okazów, połamania kija i dla wszystkich Tatusiów dużo cierpliwości, pogody ducha , spełnienia marzeń . Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited June 23 by kropek26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. R Posted June 24 Share Posted June 24 @kropek26 ... jak ty to robisz? Gdzie ty je łowisz? Pytania retoryczne, nie odpowiadaj:) Gratulacje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted June 24 Share Posted June 24 (edited) Dużo by tu pisać, ale mogę powiedzieć że zjeździłem całą południową Polskę i nie tylko żeby znaleźć parę miejsc do łowienia gdzie są ryby . Ogólnie 70 % rzek jakie zwiedziłem to bezrybie , a jak coś jest to małego .Trzeba dużo czasu poświecić żeby znaleźć swoje miejsce do łowienia i najlepiej z tym się nie odnosić. Kiedyś miałem taką małą rzeczkę gdzie pstrąga było multum , łowiło się 50 szt dziennie, pstrągi wygrzewały się do słoneczka jak klenie . Do póki o niej nie dowiedziało się więcej ludzi, w przeciągu jednego roku wyłapali wszystko co było żywe . Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited June 24 by kropek26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted June 29 Share Posted June 29 Woda ciepła , ryby nie chętne do brania. Rybki wychodzone z rana Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek26 Posted July 3 Share Posted July 3 Pobudka o drugiej w nocy , misja na dzisiaj złowić kluchę 50 + . Wyciągnąć z wody taką dorodną kluskę na suchara , która stoi zaraz koło krzaka lub innej przeszkody , to czysta poezja .Wspomnienia z holu nie do zapomnienia Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucjan Kula Posted July 4 Share Posted July 4 Niżówka a żarły jak szalone ✌️ Największy 54 cm 👌 Mamba monster 4 od Imago Lures robiła robotę 👍 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogps Posted July 7 Share Posted July 7 Skończyło się tarło to zczeły brać. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrekP10 Posted July 8 Share Posted July 8 W dniu 3.07.2022 o 13:45, kropek26 napisał: Pobudka o drugiej w nocy , misja na dzisiaj złowić kluchę 50 + . Wyciągnąć z wody taką dorodną kluskę na suchara , która stoi zaraz koło krzaka lub innej przeszkody , to czysta poezja .Wspomnienia z holu nie do zapomnienia Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Piękne może na tenkare uda się w tym roku😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts