michal85 Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 sprzedam Citroen'a C-5 do tej pory nie zamieszczałem ogłoszeń motoryzacyjnych na naszym forum, ale... dzisiaj stwierdziłem ze C5tka super się nadaje dla wędkarza , a głownie dlatego ze posiada regulowane zawieszenie i można ja bardzo wysoko podnieść i na pewno sobie poradzi w naszym wędkarskim terenie Citroën C-5 kombi (srebrny metalik) 2.0 HDI 110KM (bardzo oszczędny średnie spalanie 6,5l ostatnio na trasie spalił mi 5,2l sam byłem mile zaskoczony) 2001 rok (1rejstracja w 2002) 215000km (oryginalnie wiec jak na dizelka to dopiero jest dotarty ) autko w bardzo dobrym stanie technicznym, i z bogatym wyposażeniem (ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, ASR, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, EDS, światła przeciwmgłowe, czujnik zmierzchu, czujnik deszczu,) auto bezwypadkowe, auto godne polecenia:) cena to 12800 pln wiecej informacji pod 606-75-12-33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts