skirki Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Witajcie koledzy:) w związku że w najbliższych dniach zamierzam oddać krew to może się ktoś przyłączy i wspólnie oddamy? Te 450ml nam nie odbierze zdrowia ale komuś może uratować życie:) Ja myślę wybrać się 1 lutego żeby tak uczcić moje "ćwierć wieku":p Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubertochab Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Świetny pomysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Witajcie koledzy:) w związku że w najbliższych dniach zamierzam oddać krew to może się ktoś przyłączy i wspólnie oddamy? Te 450ml nam nie odbierze zdrowia ale komuś może uratować życie:) Ja myślę wybrać się 1 lutego żeby tak uczcić moje "ćwierć wieku":p Wspaniały gest!Sam jestem wieloletnim honorowym dawcą krwi,niestety przebyta operacja wyklucza mnie na okrągły rok.To super sprawa pomagać bezinteresownie potrzebującym.Popieram kolegę i zachęcam innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wróg publiczny Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Jeśli da się odłożyć na termin 10.02 to się przyłącze, bo wcześniej nie mogę, musi minąć 2 mies. od kiedy ostatnio oddałem krew. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts