hycu Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Ostatnio zakupiłem trochę gum na szczupaka oto one: Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maks Gie Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Dziś doszła do mnie przesyłka z Fishing-Mart ; 7 obrotówek Jaxon nr 3 moja ulubiona przynęta na większe pstrągi ,1 wahadłówka boleniowa Dragon ,3 woblery; Kenert , Spro i Dorado ,4 przypony Dragon 30 cm wytrzymałość 30 kg , żyłka Jaxon wytrzymałość 20 kg i dwa kopyta Relax 12cm i 15cm. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukxes Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 dzisiaj doszła do mnie pzresyłka z fishing mart i w niej następujące aksecoria 1błystka wahadłowa gnom1 firmy dragon 2błystka obrotowa n4 firmy expert 3błystka obrotowa nr firmy jaxon 4wobler 2,5cm firmy siekm 5wobler bonito 2,5 cm 6wobler pike 9cm firmy kenart 7spreżyna z rurkąi cieżarkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Dzisiaj zakupiłem wodery firmy Ocean. Z tego co wyczytałem wodery tej firmy to najtrwalszy i najlepszy produkt w tej kategorii. Czy dokonałem dobrego wyboru to czas pokaże. Dokupiłem sobie jeszcze bezprzewodowe echo firmy Jaxon do penetracji wody z brzegu. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Fajne to echo jednak chciałbym zwrócic uwagę na pewną rzecz, a mianowicie proponuję zastosowac przypon stalowy jak przy normalnym zestawie na drapieżniki. Zdaża się tak, że szczupaki atakują przynęty pływające nad ich głowami i ostatnią rzeczą jaką chciałbym widziec to esox odpływający z moją echosondą w paszczy;) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Dzięki mapet77 za dobrą radę na pewno postaram się to dobrze zabezpieczyć.Szkoda by było strcić sonar przez własną głupotę Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 1, 2010 Author Share Posted April 1, 2010 Kilka moich dzisiejejszych drobiazgów z przeznaczeniem na okonia i klenio-jazia. - obrotówki Lukris Reder nr.2 PR - jedne z nielicznych produktów Jaxona , które warto kupić - produkowane przez firmę Lukris - obrotówka Aglia Furia tzw. "niemiecka" - nowość Meppsa, ciekawy jestem czy będzie podobnie skuteczna jak Fluo Tiger - obrotówki Mepps Aglia Fluo Tiger - nr 1 i 2 - sprawdzone na okonie i szczupaki - mepps Black Fury Czarny / Czerwony - kolejny pewniak okoniowy - obrotówka Penz-Mitchell Rapide PR Or Nr 2 - pierwszy zakup - agrafki Nr. 18 spinwala - gumki Wooly Curltail 1,5" - Black/Chartreuse - pierwszy zakup - moje ulubione - BASS ASSASSIN - Curly Shad 2" - rewelacja na okonie - przypony wolframowy 20cm 2kg Spinwala - żyłka Siglon V Line 0,16 150m - dobrej jakości żyłka za niewielkie pieniądze - kolejny produkt Jaxona godny polecenia- pudełko na drobniejsze przynęty - HB Box RH-123 - co ważne łatwo się zamyka i ma dobrze zamocowane wieczko. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Nareszcie dotarł kurier z zakupami:D Mainline Cell "Activator" Mainline The Cell Mix JRC Brace Poles Mainline The Pop-Ups Pinaaple Dynamite Baits Marine Halibut Pellet Film Kordy Gratis. Po Świętach biorę się za "kulanie" i gdzieś w połowie kwietnia pierwsza zasiadka. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterix500 Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Kupiłem w piatek Jaxon Charisma Match 4,20 m całkiem przyjemny sprzęcik:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
KONDZIO1996 Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 kupiłem kilka dni temu woblera sniper firmy lovec rapy 2cm. złowiłem już na niego kilka kleni;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Ja ostatnio zakupiłem -polaroidy Mistralla -żyłkę robinson primera 0,20 -jakieś tam agrafki krętliki Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunieK Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 a ja dzisiaj kupilem stojak/podporka teleskopowa ( ta z lidla) i wsumie to jestem z niej zadowolony ciekaw jestes czy bedzie dobrze spisywac sie nad woda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymek Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Karol a czytałeś temat na naszym forum BUBLE XXI wieku ? To poczytaj o żyłkach Robinsona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Szymek nie stresuj chłopaka po fakcie;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 No właśnie nie poczytałem. Trudno stało się.20 to jeszcze nie aż tak dużo ale na 1szym wędkowaniu w tym roku nie było z nią problemów pożyjemy zobaczymy najwyżej się ją zmieni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymek Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 No Andrzeju masz rację ale jak sobie pomyślę o tej żyłce wpadam w furię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 Mi podobnie jak Krzychowi sprawdzają się wirówki Jaxona. Stosunek jakości do ceny jest dobry,więc ja je kupuję. A te ze zdjęcia zakupiłem na Allegro z jakiegoś likwidowanego sklepu średnio po 2,20 zł/szt. Gumki sprzedawane zestawami tez były w dobrych cenach. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
dred Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Andre mam pytanie czy ty nie masz czasem tego kija http://gangwedkarzy.com.pl/DRAGON_DESTINY_SPIN_FAST_TAPER_275m_3_18g-1957.html. Jeśli tam mógł byś mi coś o nim opowiedzieć, z góry dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Dziś dotarło troszkę robactwa. Pijaweczki na specjalne okazje i insekty:) Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogol Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Andre , ładnie się zbroisz w te robactwa. Ale pewnie dlatego łapiesz takie piękne jazie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Coś trzeba z pieniędzmi robić:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterix500 Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Kupiłem dzisiaj spławik Cralusso Bolo chciałbym zapytać czy ma ktoś taki i czy to coś warte:confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Śmiało do kosza możesz wyrzucić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunieK Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Kupiłem dzisiaj spławik Cralusso Bolo chciałbym zapytać czy ma ktoś taki i czy to coś warte:confused: osobiście się tez zastanawiałem na spławikami firmy cralusso ale po pierwsze cena ... po drugie wydaje mi się ze dużej różnicy nie ma miedzy zwykłymi spławikami i nie ma sensu przepłacać. ps. pomyśl jakbyś się czuł gdy wykonasz pechowy rzut i urwiesz zestaw z spławikiem za ok 20 zł.. na pewno nie tak gdyby to był spławik za 2-5 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterix500 Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Dzięki za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts