Gajowy Marucha Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Ja z zupełnie innej beczki. Szukam DJ-a lub zespołu na wesele. Jeżeli możecie kogoś polecić, proszę o namiary. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon987 Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 A co Robert przyszła kolej na ciebie;)Podaj mi termin na kiedy chcesz to popytam w pracy bo mam tam grajków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazodentysta Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Ja z zupełnie innej beczki.Szukam DJ-a lub zespołu na wesele. A na kiedy potrzebujesz, bo mam znajomą co śpiewa w takim zespole, ale nie wiem czy termin będzie odpowiadał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gajowy Marucha Posted March 5, 2012 Author Share Posted March 5, 2012 Widocznie przyszła kolej i na mnie 9 czerwca, "rzut beretem" od Dębicy Najchętniej jakiś kontakt, bo i tak muszę się sam dogadać. Optuję za DJ-em, ale nie mam zbyt dużo czasu by grymasić Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon987 Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Jutro dam ci znać Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek556 Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Zespół weselny Ancora :: Iwierzyce :: oprawa muzyczna :: PlanujemyWesele lub Zespół Muzyczny Stoper - Wesela, dancingi, studniówki, bankiety- Muzyka dla Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qklux Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 U nas na weselu grała Grupa Legal zamówieni w ciemno ale okazało sie ze spoko grają i wszyscy nasi goście byli zadowoleni. GRUPA MUZYCZNA :: LEGAL :: ich strona,zagadaj popytaj co i jak moze ci spasują.Mieszkają w rejonach Janowa Lubelskiego a zgodzili sie przyjechac do Mielca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz91 Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 (edited) Polecam zespół DEMETERS, na prawdę znają się na rzeczy! Możesz sprawdzić próbkę możliwości wpisując w Youtube "zespół Demeters". Polecam nie kombinować z zespołami, jakimiś znajomymi czy innymi wynalazkami po później okazuje się że podczas pierwszego tańca zacina im sie płyta no i tańczycie do technno rytmów zaciętej płyty. Demetersi to sprawdzony zespół. Nie ma czegoś takiego jak granie z playbacku czy granie przy odpiętym sprzętem Polecam, zwlaszcza ze cena konkurencyjna. Edited March 6, 2012 by Mateusz91 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uchal Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 U mnie grał ancora . Sprawdzony u Quzyna , ściągałem ich z Rzeszowa i jestem w 100% zadowolony. I co ważne alkoholu nie piją! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzienciol Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 I co ważne alkoholu nie piją! A to chorzy jacyś Żeby nie pozarażali gości:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
uchal Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 za to grają do końca Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafel Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Wiem że fajnie grają i tyle karczmarze.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gajowy Marucha Posted March 6, 2012 Author Share Posted March 6, 2012 Dzięki Koledzy za odzew. Zawsze to lepiej popytać, bo różnie z zespołami bywa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohenek1 Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Jak by trzeba było numer do któregoś z Karczmarzy to pisz Tu najnowszy występ w Millenium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts