grunwald18 Posted April 29, 2012 Share Posted April 29, 2012 Witam.Poszukuje kogos kto ma badz zna kogos kto posiada psa rasy Rottweiler w celu pokrycia mojej suczki.Interesuja mnie tylko psy dobrze ulozone bez zadnych problemow zdrowotnych o silnej muskularnej budowie.Kwestia wynagrodzenia do obgadania moge dac szczeniaka badz zaplacic.Dziekuje wszytskim za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qklux Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 Strzała kolego,u mnie w Mielcu ma znajomy pieknego potwora z papierami.Jak twoja sucz ma papiery to zapytam kumpla czy jest zainteresowany taka sprawa i wtedy podam ci numer do niego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grunwald18 Posted May 1, 2012 Author Share Posted May 1, 2012 Witaj.Moja ma papiery ale nie tak do konca.Kupilem ja w Hiszpani i mam papiery rodowodowe tylko ze to taka motka wyszla.Jesli kolega bylby zainteresowany to moge sie z nim wymienic fotkami.Moja w czerwcu powinna byc gotowa do krycia.Jak na suke jest dosc duza ('48 kg i okolo 66 cm w klebie) i dlatego tez szukam duzego silnego psa, ostatnio kojarzylem ja z dwoma ale zadnemu nie dala.Pogadaj z kolega czy by fotek nie wyslal na [email protected] .Dzieki wielkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuJu Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 Panowie wstydu nie macie . A gdzie uczucia? Może najpierw trzeba je umówić na spacer albo do kina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts