maxx Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 (edited) Witam czy ktoś z forumowiczów był kiedyś na tym łowisku ? Jeśli tak to chętnie poczytam , a może są jakieś łowiska inne w okolicy oczywiście nie chodzi mi o san i o łowiska komercyjne dzięki z góry. Edited May 17, 2012 by maxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasanek Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 (edited) Byłem tam z łodzią, bardzo zarośnięte łowisko ale można wypracować coś+++ z grabiami na sznurku. Edited May 17, 2013 by Sasanek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laskovik Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Zbiornik podobno został oczyszczony ale ile w tym prawdy nie wiem. Wkrótce sie tam wybiorę i zdam relacje a okazy tam sa niesamowite w tych zbiornikach Link to comment Share on other sites More sharing options...
wassermaan Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Witam czy ktoś z forumowiczów był kiedyś na tym łowisku ? Jeśli tak to chętnie poczytam , a może są jakieś łowiska inne w okolicy oczywiście nie chodzi mi o san i o łowiska komercyjne dzięki z góry. Rzeczywiście zbiornik w Pawłokomie był niedawno pogłębiany i brzegi są nierówne. Ztymi grabiami to przesada tak było kiedyś. Możesz sprawdzić Staw u Domina w Dynowie. Jakieś 3 ha wody i można połowić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts