konrad87 Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 widział ktoś może jeszcze diablo 3 w którymkolwiek sklepie? jak chciałem iść ranow dziń premiery to mnie kobieta wyśmiała a teraz to mam problem bo w empiku to juz dość mają tlumaczenia dlaczego nie ma i nie wiedzą kiedy będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
plebsik Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 A to dziwne, bo kolega kupił w Rzeszowie w dzień premiery bez problemu w empiku, ale nie wiem którym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad87 Posted May 19, 2012 Author Share Posted May 19, 2012 No ja akurat 15,16 byłem w pracy a jak poszedłem 17 do media markt to tylko pustą półke zastałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiff43 Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Byłem w MM i widziałem -mieli w ręku (środa rano) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Podobno pierwszy nakład na Polskę został wyczerpany (może jakieś niedobitki jeszcze można gdzieś znaleźć), następny na początku czerwca. Ja sobie poczekam aż cena spadnie do akceptowalnego dla mnie poziomu (130 PLN) wtedy kupię. Pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gochu Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Ja zaczekam aż będzie mnie stać na wymianę mojego Athlona 3800+ na coś na czterech rdzeniach i wtedy kupię Diablo3. Jeżeli ktoś z Was jest fanem tytułu to proszę o krótką recenzję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts