skirki Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Witam kolegów po kiju,mam takie pytanko do kolegów co już mieli takie przejścia za sobą a mianowicie czy bez problemowo mogę spakować wszelkiego rodzaju przynęt do bagażu rejestrowanego i nie mieć problemów na lotnisku? Lece RyanAir i za bardzo nie wiem oraz czy obowiązuje mnie jakieś cło za kołowrotki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Podstawowa zasada-jeśli zamierzasz wnieść przynęty w bagażu podręcznym to musisz usunąć wszystkie kotwiczki/haczyki. Jeśli nadajesz bagaż na lotnisku do luku bagażowego to nie ma problemu, nie zapłacisz żadnego cła. No chyba, że masz 10 kołowrotków i nic więcej:beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gochu Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Tylko na centerpiny jest nałożone cło Link to comment Share on other sites More sharing options...
skirki Posted May 20, 2012 Author Share Posted May 20, 2012 Dziekuję chłopaki, teraz będę spał spokojnie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts