bronzo77 Posted May 29, 2012 Share Posted May 29, 2012 Może wie ktoś z Was gdzie można wydybać takiego samozwijającego się dynksa do kamizelki, do którego podpina się drobiazgi typu cążki etc. Się to chyba retraktor nazywa... Owszem, znalazłem tutaj: Retraktor T-reign - karabinek - kevlar 120cm (TRHDCA) - Sklep SurvivalTech ale bez przesady nie wydam przecież 80 + przesyłka pewnie z 15 PLN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek Posted May 29, 2012 Share Posted May 29, 2012 Nie wiem gdzie kupić, ale spróbuj zaadoptować ze smyczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted May 29, 2012 Share Posted May 29, 2012 Trochę taniej i "firmowo"... Flyhouse | wdkarstwo muchowe - sklep internetowy" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bronzo77 Posted May 29, 2012 Author Share Posted May 29, 2012 Dzięki Andre; jest tam jeszcze kilka innych gadżetów m.in. Wooden Priest he he Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 (edited) Jaxon ma 4 modele Pin on Reel > Jaxon > Akcesoria spinningowe > Sklep wędkarski FISHING-MART (testowałem i mogę polecić -naprawdę dobrze zrobione -ja używam do karnetów na nartach i do kluczy) w tym jeden podwójny, jest kilka modeli z innych firm. Spory wybór masz takze tutaj - Klipsy, Sklep wędkarski, Taimen - w zaleznosci od potrzeb i tego co chcesz powiesić na końcu. PS. Andre widzę ze mucha zaczyna Cię wciągać. Ale Orvisa -jak kupować - to tylko w USA. Edited May 30, 2012 by Gabriel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Gabryś mam kamizelkę Orvisa prosto z US&A. Strasznie szybko wyblakła. Kamizelka z Cabelasa za 19 dolców biła ja na głowę pod względem jakości materiału. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts