Tomekk Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Chodzi mi o staw jak dobrze pamiętam u "Bednarza" gdzieś koło bratkowic chyba;/...Zna ktoś to łowisko . Łowił ktos na tym stawie w tym roku? Kazda informacja mi się przyda. Pozdrawiam. (To jest staw prywatny) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Z tego co kojarzę, p. Bednarz jest właścicielem stawów w Budach Głogowskich, z których teraz wywożą ziemię na autostrady. Być może chodzi Ci o inny staw, ale w tej lokalizacji myślę, że może być to własnie to łowisko. Więcej doczytasz w temacie Stawy w Budach Głogowskich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryba7 Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Przy okazji budowania na ojro trochę dołków po piasku zostało, może kilka z nich zaleją Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomekk Posted June 12, 2012 Author Share Posted June 12, 2012 Nie chodzi mi o Budy głogowskie. Chodzi mi o staw w lesie wiem,ze jak się skręci w prawo to trzeba jechać około 2 kilometry i tam jest taka budka mała a zaraz koło niej staw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawN Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 (edited) Łowiłem na nim 2 lata temu z tego co pamiętam 40 zł (2 wędki) na cały dzień.Ładne karpiki można było złowić.Na dzień dzisiejszy to chyba tam nie ma wody (ziemie sprzedawał z dna łowiska) ale nie jestem pewny.Jeśli chodzi o ten staw w lesie z budką (chyba brązową) tam ważyli rybki. Edited June 12, 2012 by SpawN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz91 Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Jest to staw w Budach Głogowskich, opłata była 20zł za 2 kije. Piszę była, bo staw jest obecnie nieczynny. Czytaj więcej tutaj. http://www.fishing.org.pl/f30/stawy-w-budach-glogowskich-1474/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz91 Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Jest to staw w Budach Głogowskich, opłata była 20zł za 2 kije. Piszę była, bo staw jest obecnie nieczynny. Czytaj więcej tutaj: http://www.fishing.org.pl/f30/stawy-w-budach-glogowskich-1474/ Usuńcie post wyżej, dałem edytuj a zrobiło nowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 @Tomekk, mówisz o stawach w Budach Głogowskich, cały opis pasuje do tego łowiska. Odnośnik do tematu wrzucił @Mateusz91 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomekk Posted June 12, 2012 Author Share Posted June 12, 2012 Chyba,ze ja poprostu inna drogą jechałem ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts