Dominik18king Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Witam. Poszukuje kręcioła do wędki Konger World Champion match 4,5m. cw. do 25g w 3 składzie. Kręcioł do metody spławikowej oczywiście. Nie musi być nowy, w cenie do 200 zł. Jakiś Shimano, kormoran, nie koniecznie Jaxon, konger. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamus78 Posted June 28, 2012 Share Posted June 28, 2012 Proponuje SPRO passion dobre kołowrotki za niewielką cenę , sam mam najmniejszy model przy bolonce i jestem mega zadowolony:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittspeed Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Ja moge ci polecić SHIMANO ALIVIO 1000 RB WYPRZEDAŻ + GRATIS WROCŁAW (2463192411) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mam taki 3 sezony, bez usterek pracuje, leciutki, super sprawa, a jeszcze cena też sympatyczna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOGDAN39 Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 shimano alivio bardzo dobry kołowrotek ja do swoich bolonek na jezioro używam Jaxona forte chyba 100. Mam je 6 lat i nic sie nie dzieje. a przecież zmagały sie z amurami powyżej 10 kilo z karpiami o kurcze faktycznie dużo tego było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter13 Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Jeżeli szukasz tak jak napisałes do 200 zł może Ci ta propozycja spasuje.Tez kiedys szukałem,i kolega z tego forum polecił mi coś takiego Dragon MAXIMA MATCH HS RD 830iT ++++ GRATISY ++++ (2437583096) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ja jestem z niego zadowolony.Przymieżałem sie do jakiegos Cormorana,ale niestety z tego co ostatnio użytownicy zauważyli,Cormorany mają jakąś wade i lubią wciągac żyłke pod szpule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik18king Posted July 12, 2012 Author Share Posted July 12, 2012 Wybór padł na Dragon MAXIMA MATCH HS RD 830iT podanego przez kolegę wyżej. Jak przyjdzie postaram się coś powiedzieć o nim więcej ale z tego co udało mi się wyczytać z neta to ma bardzo dobre opinie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter13 Posted July 15, 2012 Share Posted July 15, 2012 Napewno będziesz z niego zadowolony,jak i z jego pracy,i z jego wykonania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts