art-ski Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Cytat z Bloog.pl-:"Przerażające jest jak wiele osób cierpi w polskim społeczeństwie na analfabetyzm wtórny. Idealnym miejscem do obserwowania tego zjawiska jest zwłaszcza blogosfera. Kompletne niezrozumienie tematu, podatność na sugestię i manipulację, pisanie/mówienie -nie na temat. Podobno 3/4 Polaków to analfabeci". Dlatego zanim skomentujecie czyjś post przeczytajcie go ze zrozumieniem wraz z pozostałymi komentarzami. Jeśli nie wystarczy jeden raz przeczytajcie drugi a nawet trzeci. Dopiero po upewnieniu się o co chodzi w w/w. piszcie komentarze. Wtedy nikt nie posądzi was o analfabetyzm wtórny. Ja osobiście takie komentarze całkowicie pomijam i pozostawiam bez odpowiedzi. Bo i co tu komentować jak ktoś nie potrafi uważnie i ze zrozumieniem czytać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manitu Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 (edited) Nie wiem czy kolega pije do mnie, ale jeśli tak to radze najpierw poszerzyć swoją wiedze wędkarską o inne dziedziny niż spinning a nie wypisywanie głupot na forum!! Pozdrawiam!:-)) Ps: i na tym poście kończe polemike z kolegą!! Edited July 9, 2012 by manitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MateuszS Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 art-ski jesteś może z Matejki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
art-ski Posted July 10, 2012 Author Share Posted July 10, 2012 art-ski jesteś może z Matejki? Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MateuszS Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Cytat z Bloog.pl-:Panowie jakie wyniki na Grabiniance i Czarniance? Czy jeszcze ktos tam jeździ? Czy ocalalo coś z kropek, których wpuściłem sporo.. Ostatnie zdanie jest oznajmujące czy pytające? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts