lukxes Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 ja najczęściej wybieram zanętę bogusława bruda Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodarek Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Czy ktoś może zna sklep wędkarski gdzie są prowadzone produkty firmy Star Baits,w szczególności chodzi mi o kulki i pellet!Z góry dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 ja najczęściej wybieram zanętę bogusława bruda Ja również jestem zwolennikiem zanęt BOLAND, zwłaszcza zawodniczych leszcz czy płoć. Mają bardzo dobrą strukturę po zmieszaniu z wodą i ładnie pracują. Można je również modyfikować poprzez dodawanie różnych aromatów dedykowanych konkretnym gatunkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szpilka Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 witam produktami firmy star baits handlują chłopaki w Karinie m.in na Warszawskiej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts