Jump to content

Która z wersji "Co nowego" jest Twoim zdaniem lepsza?

krs

Która z wersji "Co Nowego" jest Twoim zdaniem lepsza?  

50 members have voted

1. 1. Która z wersji "Co Nowego" jest Twoim zdaniem lepsza?

• Activity Stream
      6
    • Lista nowo zaktualizowanych tematów (nowe posty)
      44

Recommended Posts

Krótka ankieta, pytanie o opcję-przycisk "Co nowego?". Która z jego wersji jest Twoim zdaniem lepsza i częściej z niej korzystasz:

1. Rozbudowana Activity Stream - LINK

2. Czy może tradycyjna lista nowo zaktualizowanych tematów - LINK

Odpowiedź proszę udzielić w ankiecie powyżej :)

Kliknąłem w sondzie dwójeczkę i pytanko mam: czy konieczne jest logowanie aby zobaczyć co nowego ? Zdarza się, że zaglądając z "nie mojego" kompa na różne fora drapię się po głowie w poszukiwaniu loginu i hasła ;)

czy konieczne jest logowanie aby zobaczyć co nowego ?

Poprawione, "Co nowego" jest teraz dostępne bez logowania. Opcja ta działa wtedy jeżeli przeglądarka pamięta historię przeglądania, jeżeli wyłączymy historię w opcjach przeglądarki to nie otrzymamy wyników.

Lepsza oczywiście jedyneczka. Widoczność wrzuconych zdjęć, komentarzy, aktywność użytkowników. Ludzie się przyzwyczaili do starej wersji i ciężko się przestawić:P Mi to tam pasowało, ale jak demokracja to demokracja:D

Dokładnie 1 bardziej rozbudowana zalicza każdy wpis, może kiedyś bym się do niej przekonał ;)

2 - ka prosta i przejrzysta - osobiście wybrałem 2.

Pytanko - nie dało by rady obydwóch zaimpletować ?

Pm

Wersja bardziej rozbudowana (Activity Stream) jest również dostępna - zrzut ekranu w załączniku. W związku z tym że jest tak duża przewaga zwolenników poprzedniej wersji to ta właśnie będzie wyświetlana po kliknięciu w przycisk "Co nowego?".

post-3-14545024116834_thumb.jpg

Nie mam pojęcia co mnie natchnęło do napisania tak idiotycznego (pytania) posta :confused:

O coś innego mi chodziło więc inaczej sformułuję pytanko :D

Więc normalnie zadane pytanie brzmi :

Czy macie zamiar pozbyć się jednej z wersji, czy tylko tą częściej używaną bardziej wyeksponować?

Pm

Czy macie zamiar pozbyć się jednej z wersji, czy tylko tą częściej używaną bardziej wyeksponować?

Sam już nie wiem co z tym zrobić :D Pewnie połączę obie te wersje w jeden rozwijany przycisk tak aby obie te wersje były równie widoczne.

Opcja ta powróciła na swoje miejsce. Zmieniam dodatek który wyświetla menu główne dlatego tez dzisiaj mogą być problemu z dostępem do niektórych opcji np. galerii.

Taka mała propozycja. Może lepiej byłoby umieścić "Wyświetl najnowsze zdjęcia" po kliknięciu w "GALERIA" tak, aby znajdowały się w menu tam gdzie: Taaka ryba, albumy użytkowników itd. Lepiej by to się wszystko prezentowało. Według mnie oczywiście, może mam jakieś spaczone gusta :)

(dodałbym: usprawniłem, włączyłem itd. )

Szacun Kolego dla Ciebie za to co robisz. Tyle serca oddanego temu serwisowi :beer::beer::beer:

Zgadza się administrowanie serwisem nie jest łatwe ani przyjemne, dla tego chylę czoło :)

Pm