Piotrek10 Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Witam czy ktoś z kolegów wędkarzy doradził by w sprawie wędki na szczupłego? Chce kupić coś taniego do 100zł. Do tej pory łowiłem na jakiś tani kij Cupido 40-60gr i zdecydowanie za sztywny ten kijek(nie czuć ryby na kiju) Mam również podobny do 30gr tylko że ten z kolei za miękki kijaszek, ciężko rzucać cięższymi blachami. Szukam coś pomiędzy sztywnym a miękkim kijkiem pomoże ktoś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 Do znudzenia.Jaka preferowana długość kija?Miejsce połowów - rzeka czy zbiornik?Technika - opad czy na "wleczonego"?Jaki zakres gramatury przynęt i ich rodzaj?Nowy czy używany?...Litości:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek10 Posted July 16, 2012 Author Share Posted July 16, 2012 Przede wszystkim stawy, metoda na wleczonego. Przynęty to cięższe blachy algi 3 gnomy itp. Nie opisywałem dokładnie wymogów bo co do 100 złotych można wymagać Może być używany byle tanio:) długość 2,70 cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 Tutaj Porzadki wakacyjne _kije spiningowe są na sprzedaż 3 kije,może kogoś zainteresuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts