karol44 Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Moja kobieta cały czas robi mi awantury o moje wyjazdy na ryby. Pomyślałem, że może jakoś ją przekupię. Znalazłem taką biżuterię http://www.753.pl/bizuteria-komplet/barokowy-komplet-bizuterii-kolczyki-i-wisior.html Jak myślicie czy to dobry pomysł? Co mi jeszcze poradzicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rurek22 Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Porsche 911 cabrio zawsze nastawia kobietę pozytywnie do faceta i potem ze dwa miesiące nie zrzędzi:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bronzo77 Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 @karol44, na Boga, nie przyzwyczajaj jej ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
art-ski Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Kup jej dobrą wędkę z wypaśnym kołowrotkiem, to powinno zadziałać. Jak nie w tą, to w drugą stronę. Taka kobieta o jakiej piszesz jest jak kotwica dla jachtu. Trzeba było pomyśleć o tym wcześniej, a teraz tylko mówić jej "widziały gały co brały, byłem, jestem i będę wędkarzem i nikt tego nie zmieni!":D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronaxx Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 Moja wcześniej wędkowała ze swoim ojcem jak ja wiec z tym mam dobrze, czasem wiadomo "znowu jedziesz, kiedy wrócisz, nienawidzę ryb itp", @art-ski dobrze radzi, zmontuj jej zestaw Kilka tyg. temu miałem zamiar sprzedać wędkę z kołowrotkiem, powiedziała "nie sprzedawaj, opłacę kartę od nowego roku będziemy jeździć razem" no i zestaw celowo leży i czeka na potwierdzenie tej tezy, powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuJu Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Tak @Ronaxx - teraz już będziesz pod całkowitą kontrolą Link to comment Share on other sites More sharing options...
bronzo77 Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Trzeba się wziąć na sposób i to Kobieta powinna chcieć żebyś Ty wyjeżdżał na ryby Link to comment Share on other sites More sharing options...
uchal Posted September 1, 2012 Share Posted September 1, 2012 A co to za piwo 0% alkoholu?! Pozatym nasze jest lepsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts