LukaszZ Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Jednego mi brakuje mianowicie z moich oczu zniknęła googlowska mapka łowisk. Wróci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 17, 2011 Author Share Posted February 17, 2011 Mapka wróci na razie można korzystać z tej wersji: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=pl&msa=0&msid=207194528458426858851.000466dee526a8a84571e&t=h&ll=50.152266,22.199249&spn=0.403011,1.234589&z=10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emil Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Ładne bardzo mi się podoba i ten wędkarz,dodaje ochoty by się zarejestrować Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 Zaktualizowałem forum do wersji 4.1.3, jest sporo poprawek m.in. poprawiono wyświetlanie komentarzy pod artykułami w przeglądarkach IE i wiele innych. Wszelkie problemy proszę z nową wersją zgłaszać w tym wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phoenx Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Niestety w Linuksowej wersji Opery: opera-11.01-1190.x86_64 problem z wyświetlaniem mobilnej wersji forum zamiast standardowej nadal występuje i trzeba się identyfikować jako Firefox (sprawdziłem przed chwilą z ciekawości). Oczywiście w niczym to nie przeszkadza, ot taki tylko bug;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 Muszę jeszcze zaktualizować templatki i powinno być OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Gdzie Chat ? Teraz bez niego tak jakoś dziwnie za bardzo się przyzwyczaiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 krs,dawaj migającą kopertę na powiadomienia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 Proszę uprzejmie, koperta już migocze Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 6, 2011 Author Share Posted April 6, 2011 Gdzie Chat ? Teraz bez niego tak jakoś dziwnie za bardzo się przyzwyczaiłem Chacik już działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 7, 2011 Author Share Posted April 7, 2011 Niestety w Linuksowej wersji Opery: opera-11.01-1190.x86_64 problem z wyświetlaniem mobilnej wersji forum zamiast standardowej nadal występuje i trzeba się identyfikować jako Firefox (sprawdziłem przed chwilą z ciekawości). Oczywiście w niczym to nie przeszkadza, ot taki tylko bug;) Niestety w tej wersji tego błędu nie poprawiono, dlaczego tego nie wiem, błąd był wielokrotnie zgłaszany. Może w następnej wersji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Proszę uprzejmie, koperta już migocze Dziękuję bardzo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted June 10, 2011 Author Share Posted June 10, 2011 Przed chwilą dokonałem aktualizacji serwisu do wersji vbSuite 4.1.4. Proszę o zgłaszanie problemów w tym wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 @krs a gdzie podziała się migająca koperta!Zniknęły emotikonki w "Odpowiedz" a także w PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Nie działa opcja edytuj,zapisz,zaawansowana edycja i nie ma górnej ramki (zalączniki,linki czy czcionka) coś to wszystko się pochrzaniło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted June 10, 2011 Author Share Posted June 10, 2011 @krs a gdzie podziała się migająca koperta!Zniknęły emotikonki w "Odpowiedz" a także w PW. Poprawię to wieczorem Nie działa opcja edytuj,zapisz,zaawansowana edycja i nie ma górnej ramki (zalączniki,linki czy czcionka) coś to wszystko się pochrzaniło. Zmienił się edytor i pewnie tutaj jest problem. Można go zmienić w panelu użytkownika http://www.fishing.org.pl/profile.php?do=editoptions Ustawiony jest standardowy, jak dalej będą problemy to należy włączyć podstawowy. U mnie na Firefoxie wszystko działa poprawnie, czy ktoś ma jeszcze problemy z edytorem ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted June 10, 2011 Author Share Posted June 10, 2011 @krs a gdzie podziała się migająca koperta!Zniknęły emotikonki w "Odpowiedz" a także w PW. Migająca koperta juz jest, co do emotek to sprawdzałem na kilku różnych przeglądarkach i u mnie się wyświetlają @rapala sprawdź PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted June 11, 2011 Author Share Posted June 11, 2011 Pytanie do pozostałych userów używających Firefoxa, czy u Was występuje problem z wyświetleniem edytora do pisania/edycji postów? Edytor powinien wyglądać tak jak na załączonym obrazku, jeżeli u kogoś z Was wyświetla się co innego to prosiłbym o info w tym wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 @krs już jest dobrze.Przeinstalowałem Firefoxa do wcześniejszej wersji i już hula,edytor cacy;).Prawdopodobnie któryś z dodatków gryzł się z vbSuite 4.1.4.Później jeszcze zaktualizuję do najnowszej wersji,zobaczymy czy będą jakieś problemy ale mam nadzieję że nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted June 11, 2011 Author Share Posted June 11, 2011 W poniedziałek sprawdzę wszystkie możliwe przeglądarki Windowsowe, możliwe że to wina vBsuite, nawet bym się nie zdziwił, to dopiero pierwsza wersja vb z nowym edytorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted July 28, 2011 Author Share Posted July 28, 2011 Przed chwilą zrobiłem aktualizację silnika serwisu, obecnie PSW działa na najnowszej wersji vBulletin Suite 4.1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 Zniknęła migająca koperta:(. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted July 30, 2011 Author Share Posted July 30, 2011 Zawsze po aktualizacji znika, zapominam o niej Zaraz to poprawię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted October 7, 2011 Author Share Posted October 7, 2011 Zaktualizowałem serwis do wersji 4.1.7 vB Suite. Wszelkie problemy z działaniem proszę zgłaszać w tym wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted October 8, 2011 Author Share Posted October 8, 2011 Pierwszy błąd znaleziony Nie wyświetlają się poprawnie pomniejszone avatary na głównej, blogach i komentarzach, mam nadzieję że uda się to szybko poprawić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts