adamus78 Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Powoli się wdrażam do nowej formy forum, ale na pewno jest bardziej przejrzyście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epo Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 A mnie sie podoba....wydaje sie bardziej czytelne....choć jeszcze nie poznałem wszystkich opcji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisses Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Ogólni fajnie, wydaje się bardziej sprawnie wszystko śmiga. Zauważyłem, że zniknęły komentarze pod zdjęciami w galerii ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 5, 2016 Author Share Posted February 5, 2016 Komentarze zostały w starej bazie może kiedyś uda się to połączyć, na obecną chwilę narzędzie do konwersji nie poradziło sobie z komentarzami. Galeria jest nowa, jesteśmy w trakcie ustawiania, obecna jest znacznie bardziej rozbudowana, poprzednio były to jedynie albumy użytkowników z dorobiona przezemnie prostą galerią. W obecnej są kategorie, pomiędzy którymi można przenosić zdjęcia i albumy, dostępne są proste narzędzia do korygowania zdjęć. Na temat galerii napiszę jak już wszystko będzie gotowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Jeżeli ktoś ma swój album a chciałby włączyć komentarze ,wystarczy wejść w swój Profil > Album > Edytuj Album i zaznaczyć > Pozwolić na komentarze i Zezwolić na ocenianie. Możliwość komentowania zdjęć w pozostałych albumach Galerii ,musi włączyć Administrator . Link to comment Share on other sites More sharing options...
epo Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Tak mi sie jeszcze rzuciło , ze to szare pole w nagłówku to słabe jest albo moze zdjęcie jakies rzeki naszej karpackiej albo jakiś motyw mozna by wstawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laskovik Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 (edited) Fajnie było by gdyby jeszcze jakieś tło dodać za logiem było by tak przyjemniej Bo tak szaro buro jest a pamiętam swego czasu tło było dostosowywane do pory to był bardzo fajny pomysł Edited February 5, 2016 by Laskovik Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 5, 2016 Author Share Posted February 5, 2016 Pomyślimy nad tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Rabczak Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Wrzuć se jakąś fotkę na avatara szefu żeby nie brali cię za program komputerowy i na zloty trza jeździć bo się mnie ludzie pytają który to krs, a skąd ja mam wiedzieć jak ja gościa na oczy nie widziałem . Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 5, 2016 Author Share Posted February 5, 2016 "Szefu" w tym całym przedsięwzięciu jest najmniej istotny dzieki że zwróciłeś uwagę na brak avatara, postaram się dodać. Wątek jest o nowym PSW a nie o administratorze. Tego typu wpisy proszę dodawać w profilach użytkowników Moje fotki można znaleźć w galeri Zloty i spotkania jakby co Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Jest fajnie.Nowocześnie. Po roku będziemy tutaj śmigać jak admin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strongbow Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Na początku czulem sie jak w nowo umeblowanym mieszkaniu,ale zmienilem zdanie to jak nowy dom Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 Powróciły artykuły, na razie jest kilka pozycji, w ciągu kilku tygodni wrócą pozostałe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Rabczak Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Niech mi Administrator wybaczy wczorajsze pisanie od rzeczy. Grypa i wysoka gorączka ograniczyły moją poczytalność. Nowa odsłona forum jest bardzo przejrzysta, a na telefonie chodzi mi rewelacyjnie i nic nie muszę powiększać żeby przeczytać Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisses Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Może głupie pytanie, ale nie wiem dlaczego nie pokazuje mi cyferki na kopercie, jak dostane prywatną wiadomość, gdzie to się ustawia bo znaleźć nie mogę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 A widzisz ikonkę białej koperty na górze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisses Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Tak na marginesie, zauważyłem, że skrzynka ma mniejszą pojemność, z racji czego do czasu opróżnienia prywatnych skrzynek, nie będzie można do Was wysyłac wiadomości. Ja miałem 380% zajetej skrzynki Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 7, 2016 Author Share Posted February 7, 2016 Zmieniłem, jest teraz bez limitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafel Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Cytat Chat znikną czy się przemieścił? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 7, 2016 Author Share Posted February 7, 2016 Mogę go włączyć jak ktoś chce testować, z doświadczenia wiem że taki bajer nie przyjmuje się, na kilka dni włączę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafel Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Cytat Spróbujmy - dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 16, 2016 Author Share Posted February 16, 2016 Dzisiaj będę przenosił portal na nowy serwer, od godz. 21:00 strona będzie nieczynna, u niektórych z Was dostęp może być ograniczony również w dniu jutrzejszy co jest związane delegacją domeny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 17, 2016 Author Share Posted February 17, 2016 Powiadomienia email już działają, podobnie jak tapatalk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robin Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Przeglądarka firefox nie chce otwierać tej strony- komunikat "połączenie nie jest zabezpieczone". Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Jest możliwość dodania do edytora funkcji " Podgląd Postu"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts