Danin Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Można powiedzieć że duch w narodzie nie ginie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspius Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Można powiedzieć że duch w narodzie nie ginie. Z pewnością można tak powiedzieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
manitu Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 witam tez kolego wychowalem sie na KSU!! piekne czasy:D gdzies pare plytek lezy i trzeba je odswierzyc!! ostatnio slucham wszystki plytki COMY!! klasyk klasyk i jeszcze raz klasyk!! najlepsza polska kapela pod wzgledem muzyki jak i tekstu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisses Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 nie wiem czy ktoś kojarzy ale bardzo przyjemna muza a na dodatek pochodzą z okolic Rzeszowa, dodam że jako jedyny polski zespół wystąpił na bardzo prestiżowym festiwalu Glastonbury w UK. Wydali dwie płytki z czego pierwsza w bardzo angielskim stylu, ale za to druga to już klasa, super alternatywna muza.... Polecam http://www.myspace.com/poiserite Jeden ze starych numerków I jeszcze występ w tv pytanie na śniadanie http://www.youtube.com/watch?v=7bM8V6dQp_8&feature=player_profilepage Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek_ps Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 (edited) dodam że jako jedyny polski zespół wystąpił na bardzo prestiżowym festiwalu Glastonbury w UK. Nie byli jedynym zespołem' date=' bo w tym samym 2007 roku Habakuk zagrał na Glastonbury;) Osobiście polecam Habakuka ;p [url']http://www.lastfm.pl/user/bartek_ps Edited May 7, 2011 by bartek_ps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Osobiście polecam Habakuka Dobrze że jest taki temat na PSW. Można posłuchać naprawdę dobrej muzyki. W rmf czy zetce tego nie usłyszymy, tam tylko sieczka popowa. My jesteśmy lepsi. A słucha ktoś Dire Straits. Dla mnie Nr1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted May 7, 2011 Author Share Posted May 7, 2011 A słucha ktoś Dire Straits. Dla mnie Nr1 Z rzadka się zapuszczam w takowe klimaty...w zasadzie to coraz częściej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspius Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Osobiście polecam Habakuka Dobrze że jest taki temat na PSW. Można posłuchać naprawdę dobrej muzyki. W rmf czy zetce tego nie usłyszymy, tam tylko sieczka popowa. My jesteśmy lepsi. A słucha ktoś Dire Straits. Dla mnie Nr1 Habakuk bardzo dobry zespół przez ostatnie kilka lat ani jednego ich koncertu w Rzeszowie nie ominąłem Mimo tego że na pierwszym miejscu stawiam ostre brzmienia lubię też reggae i dużo go słucham Polecam Papryczkę git zespół Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Koledzy w styczniu miałem okazję być w Katowicach na koncercie The Australian Pink Floyd.Nie przypuszczałem,że można grać 99,9% tak jak oryginał :).To trzeba zobaczyć:)(Dżwięk kwadro i wizualizacje 3D):eek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bronzo77 Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Nie ma to jak dobry koncertowy kawałek, a ten gość wie co znaczy back to the future: ... Ci też wiedzą: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspius Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Koledzy może oprócz zlotów zaczniemy organizować jakieś wypady na dobre granie ? Bo towarzystwo jest naprawdę zacne na zaje...... klimacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
phoenx Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Widze, że ludki tutaj lubią ostrzejsze brzmienia;) Ja podobnie, generalnie głównie Hard Rock i Gothic. Wychowałem się na Offspringu, Linkin Parku, Sum-41 etc. obecnie SoaD, Papa Roach, Guano Apes, Nightwish, Epica, Within Temptation a dzięki Aspiusowi do mojego repertuaru muzycznego dołączyła Sirenia - genialnie grają! Jesli chodzi o polską muzykę to KSU i COMA nieprzerwanie od lat:) Lecz jest jeszcze jeden rodzaj muzyki który lubie - chyba jedyny, który może sobie lecieć w tle gdy robię coś wymagającego pełnego skupienia... Potencjometry w górę - żeby usłyszeć te dźwięki i przejścia trzeba głośnooo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted May 10, 2011 Author Share Posted May 10, 2011 Ja od kilku dni wałkuję Proletaryat. Pamięta ktoś?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamus78 Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Ja od kilku dni wałkuję Proletaryat. Pamięta ktoś?? He... i ich flagowy utwór HEJ NAPRZÓD MARSZ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspius Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Każdy kto lubi twardszy rytm chyba zna ten zespół Link to comment Share on other sites More sharing options...
manitu Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 POLECAM:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Jak będziecie jechali na rybki to posłuchajcie tego.Dziadki naprawdę wymiatają na gryfach:cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Intro na bębnach miażdży. Polecam też cover tego numeru by DEATH. Miazgunia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 SBB jeden z wielu moich ulubionych zespołów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Oktawian zgaduje,że do tego dochodzą takie zespoły jak Omega,Exodus i może Krzak.To były zespoły tamtych lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 http://soundcloud.com/beastieboys/sets/hot-sauce-committee-part-two nowy Beastie Boys Link to comment Share on other sites More sharing options...
marekn Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Stary też jest kapitalny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Ponad 5mln odwiedzin na Youtube, to musi być przebój Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 :D:D "To nawet kastratów mamy w naszej kompani !" -CK Dezerterzy:D.Ten cytat będzie mi się zawsze wiązał z tym stylem muzycznym (nie obrażając tych,którzy są jej fanami!) @krs bój się Boga to poważny portal wędkarski:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Musimy podążać za modą, społeczeństwo tego od nas wymaga, dlatego ten wspaniały twór audiowizulany na naszym portalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts