HeadAche Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Witam. Zamierzam kupić ten własnie kijek typowo pod klenia i jazia. Jeśli ktoś miał już to w ręku prosze o opinie oraz alternatywy. Dla porównania cenowego moge go dostać za 440zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryba7 Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Super kij pod klenia, pomyśl nad modelem do 12g bo takie też są PS Następnym razem pisz w tym temacie http://www.fishing.org.pl/f18/wedki-spinningowe-438/index11.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 (edited) To zależy jakie wędki lubisz. Ten dragon do 14 ma dość wolną akcję i głębokie ugięcie. Oczywiście nie leje się krowi ogon, dla mnie mógłby być po prostu bardziej dynamiczny. Pamiętam jak z pięć lat temu wziąłem go pierwszy raz do ręki, zrobił mega wrażenie. Od tamtej pory chodził mi po głowie ten kijek. W październiku tego roku udało mi się łyknąć praktycznie nowego za 300zł. Jednak takiego zachwytu już nie wzbudził. Preferencje się zmieniły. Jednak na wiosnę solidnie nim powędkuje, może mnie jeszcze przekona. Natomiast ten do 12 jest zdecydowanie szybszy i nie kłania się nisko. Jakby wypośrodkować akcję i ugięcie tych dwóch wędek, to wyszła by kosa. Ja to znalazłem w zwykłym Kongerze z trochę ponad 100pln. Do łowienia wszystkiego i niczego nie potrzebuje cudów za tysia:) Edited December 14, 2012 by Siksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
popek_1990r Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Mam do sprzedania ten kijek używany przez jeden sezon. Zakupiony na wakacjach. Stan idealny. Za 370zł mogę oddać. Dałem dokładnie tyle co napisałeś w pierwszym poście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadAche Posted December 14, 2012 Author Share Posted December 14, 2012 370 to za duzo za używany kijek, Za 300 moge go odkupić o ile jest w dobrym stanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
popek_1990r Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 350zł taniej nie oddam, jest w stanie idealnym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadAche Posted December 14, 2012 Author Share Posted December 14, 2012 350zł taniej nie oddam, jest w stanie idealnym. 350+dojazd 40 to i tak bez rewelacji. Dam 325 i ani grosza wiecej. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts