Guest Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Witam wszystkich. Poszukuję kurtki (dłuższej i ocieplonej - na wiosnę i jesień) do spinningowania. Chodzi mi o to, aby była dość ciepła, nieprzemakalna i chroniąca od wiatru, koniecznie z kapturem. Górną granicę stanowi kwota 350-400zł. Na chwilę obecną biorę pod uwagę dwa modele - Daiwa Wilderness 3/4 oraz Graff 627-B. Gdyby któryś z Kolegów mógł mi podpowiedzieć jakieś inne modele, które warto wziąć pod uwagę, bądź wypowiedział się na temat dwóch w/w kurtek - będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masaro Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 ja mam taka http://www.fishing.org.pl/f8/sprzedam-kurtka-do-brodzenia-daiwa-wilderness-3484/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Dzięki za odpowiedź. Tak jak pisałem potrzebuję kurtki dłuższej, ale wiem, że Twoja kurtka występuje w dłuższej wersji. Możesz coś o niej napisać? Co o niej sądzisz, ile ją użytkowałeś, w jakich warunkach itp.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogirobert Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Bierz Graffa Mam ją drugi sezon i jest ok,nawet wędkowałem pózną jesienią pod spód polarek i jest ok. Cenowo też myślę że nie jest żle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts